Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: "Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει! Ο χαρακτηρισμός σάπια ντομάτα δε μου άρεσε"

"Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς!"

20 Απριλίου 2021 14:06
Survivor 4 - Κρις Σταμούλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: O Κρις Σταμούλης μετά τη λήξη της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και σχολίασε τη συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού του, Αλέξη Παππά.

Ο σχολιασμός του Κρις για τον Αλέξη

"Πολύ τολμηρή κίνηση από τον Αλέξη να προτείνει στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο μαζί, είναι ο Αλέξης που ξέρω εξάλλου όταν ήμουν εγώ στο παιχνίδι είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο, μια τέτοιο τολμηρή κίνηση όταν είχαμε αποφασίσει οι δυο μας να μην παίξουμε στο παιχνίδι και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας έτσι ώστε να χάσει η ομάδα μας γιατί είχαμε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός "σάπια ντομάτα" δε μου αρέσει, ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω από την μια πλευρά τον λόγο της αντιπαράθεσής τους με αυτόν αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς", τόνισε ο Κρις Σταμούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κρις Σταμούλης: «Απομακρύνθηκα από τον Τζέιμς γιατί...»

Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε πολύ στο Survivor 4 είναι ο Κρις Σταμούλης και αυτό κυρίως από την ημέρα που αποφάσισε να απομακρυνθεί από την υποομάδα του με τον Τζέιμς Καφετζή και να ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Αλέξη Παππά.

Ο δικηγόρος λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv, αναφέρθηκε στο λόγο που απομακρύνθηκε από τον Τζέιμς και όχι μόνο, μετά την επίθεση του στο Πρωινό και τον Ουγγαρέζο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Σταμούλης

Υπήρξε κάποιο σημείο καμπής στη σχέση σου με τον Τζέιμς;

Με τον Τζέιμς στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, ήμασταν στην ίδια υποομάδα. Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι ήταν το γεγονός ότι ο Τζέιμς, παρόλο που ήξερε πως σε μια ψηφοφορία θα με ψήφιζαν η Μαριαλένα και η Αννα Μαρία, δεν μου το είπε.

Αυτό δεν μου άρεσε. Σε άλλες ψηφοφορίες τα συζητούσαμε όλα και πάντα ξέραμε ποιος θα έβγαινε υποψήφιος. Εκείνη τη φορά δεν μου το αποκάλυψε και, γενικότερα, θεωρώ πως, εμμέσως, και αυτός και ο Νίκος βοήθησαν με τη στάση τους στο να βγω υποψήφιος για πρώτη φορά.

Κρις Σταμούλης για Τζέιμς

Τι σε έφερε κοντά στον Αλέξη;

Στις πρώτες μας συζητηθώ όταν ήρθε ο Αλέξης στην Μπλε Ομάδα, διαπιστώσαμε πως είχαμε πάρα πολλά κοινά σημεία. Μιλούσαμε πολλές ώρες για διάφορα ζητήματα, εκτός «Survivor», κι από εκεί αναπτύχθηκε μια φιλία. Στη συνέχεια γίναμε κολλητοί, επειδή ταιριάζαμε πάρα πολύ ως άνθρωποι.

Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες, προσπαθήσατε να τους πάρετε με το μέρος σας;

Όχι, μέχρι και την ημέρα που έφυγα από το παιχνίδι δεν προσπαθούσαμε να παίξουμε με στρατηγική -που αν το επιδιώκαμε, θα το πετυχαίναμε γιατί εμείς οι δύο ήμασταν μπαλαντέρ και θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε πολύ τα πράγματα. Όμως, δεν το κάναμε γιατί ήμασταν στον κόσμο μας.

Κι επειδή είχαμε ξενερώσει με τις συμπεριφορές των παιδιών, αποφασίσαμε να μην παλέψουμε για να μείνουμε πάση θυσία στο παιχνίδι. Αυτό που λέγαμε μεταξύ μας ήταν πως, ό,τι στρατηγική κι αν ακολουθήσεις, στο τέλος ο κόσμος θα αποφασίσει αν θα μείνεις ή όχι.

Ωστόσο, κρίνοντας εκ των υστέρων, βλέπω πως αν επιδιώκαμε να κολλήσουμε με τα νέα παιδιά ή τον Τζέιμς και τους άλλους, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και η θέση μας πολύ καλύτερη. Πλέον, οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και ο Άλεξ είναι μπαλαντέρ ανάμεσα τους. Φαντάσου, λοιπόν, να ήμασταν δύο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share