Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις μητέρας Ασημακόπουλου για το σπλάχνο της - «Πιστεύω ότι ο Γιώργος...» (Video)

«Θέλω να πιστέψω ότι θα φύγει ο Τριαντάφυλλος, αλλά μακάρι να αποχωρήσει ο...»

20 Απριλίου 2021 13:57
Survivor 4: Αποκαλύψεις μητέρας Ασημακόπουλου για το σπλάχνο της - «Πιστεύω ότι ο Γιώργος...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε με την μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου, Σάντυ, και εκείνη μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια εννοείται για το παιδί της, όπως θα έκανε κάθε μητέρα. Ενώ, δείτε πως μας «δουλεύουν» στεγνά Σάκης-Μαριαλένα.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε να απαντήσει ήταν αν πιστεύει πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα φύγει σε περίπτωση που βγει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor.

Τα λόγια της μητέρας του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου:

«Πιστεύω πως ο κόσμος τον αγαπάει και πιστεύω πως ο Γιώργος θα μείνει γιατί έχει πάρα πολλά να δώσει, είναι πολύ δυνατός παίκτης απλώς πρέπει να συγκεντρωθεί πιο πολύ γιατί αγχώνεται πάρα πολύ ο Γιώργος, αλλά είναι πολύ γερός παίκτης. Εγώ πιστεύω θα μείνει.

Εγώ πιστεύω ο Γιώργος συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο και παίζουνε μαζί, κάνουνε πλάκα. Εγώ πιστεύω ο Γιώργος δεν μπορεί να μισήσει κανέναν. Θέλω να πιστέψω ότι θα φύγει ο Τριαντάφυλλος καθαρά αγωνιστικά αλλά μακάρι ο Αλέξης.»

Survivor spoiler: Τότε γίνεται ατομικό το παιχνίδι!

Μετά τα χθεσινά πεσμένα νούμερα το πρωινό φαίνεται πως πήρε πιο θερμά το Survivor και σήμερα έχει πάρει φωτιά με αποκαλύψεις!

Τελευταία ευκαιρία είναι οι εβδομάδες πριν από τις γιορτές για τους παίκτες του Survivor να αλληλεπιδράσουν ως ομάδες αφού σύμφωνα με το «Πρωινό» μετά το Πάσχα το ριάλιτι παίρνει την πιο ανταγωνιστική του μορφή αφού διαλύονται οι ομάδες και το παιχνίδι πλέον γίνεται ατομικό.

Σε αυτή τη μεταστροφή του παιχνιδιού η παραγωγή έκανε δώρο σε έναν παίκτη ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας το έπαθλο αυτό για τον νικητή του πρώτου ατομικού αγωνίσματος θα είναι ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share