Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/04: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν είναι φάρσα!

Μαζί με άλλους δύο παίκτες!

20 Απριλίου 2021 12:13
Survivor spoiler 20/04: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν είναι φάρσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Πανικό έσπειρε η εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης αποκαλύπτοντας πως θα έχουμε επιστροφές - καταστροφές στον Άγιο Δομίνικο!

Λίγο πριν το Survivor γίνει ατομικό, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής Έλενα Πολυκάρπου θα γίνει ένα παρτάκι όπου θα υπάρχουν και καλεσμένοι, πρώην παίκτες.

Πληροφορίες φέρουν και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη στην λίστα αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα, το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά όπως είπε και η ίδια η δημοσιογράφος είναι:

Γιατί μπαίνουν στο Survivor ξανά παλιοί παίκτες

"Περίπου σε έναν μήνα από τώρα 15 με 20 Μαΐου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις παίκτες, πρώην παίκτες. Είναι δυο άντρες και μία γυναίκα. Αυτό θα γίνει περίπου την πρώτη εβδομάδα που θα γίνει ατομικό το παιχνίδι. Θα έχει περάσει η πρώτη εβδομάδα κι εκεί θα τους έρθει αυτή η έκπληξη. Αυτοί οι παίκτες θα μπουν για μια ημέρα, για μια γιορτή που θα κάνει ο Ατζούν στους παίκτες που θα είναι προς το τέλος.", και η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: "Η γυναίκα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη".

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος; Όλη η αλήθεια για την μεγάλη του απόφαση!

Survivor spoiler: Σαν βόμβα έπεσε το trailer της ημέρας που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor! Ποια είναι η αλήθεια;

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης (20/04) που δείχνει τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να αποχωρήσει από το Survivor! Ή τουλάχιστον έτσι το έχουν παρουσιάσει μέσω μοντάζ! Ποια είναι η αλήθεια; Το Athensmagazine.gr έψαξε και ρώτησε για μάθει όλες τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο! Φεύγει ή όχι τελικά;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι πάρα πολύ πιεσμένος τις τελευταίες μέρες! Αισθάνεται πως οι "μπαταρίες" του έχουν τελειώσει και στεναχωριέται που βλέπει πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα του! Έχει φτάσει σε ένα σημείο αντίστοιχο με αυτό που είχε βρεθεί και ο Πάνος Καλίδης, πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor!

Survivor spoiler 20/04: Αποχωρεί τελικά ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει τελικά ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να φύγει! Ξέρει πως έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να παραμείνει στο παιχνίδι και ταυτόχρονα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος πλησίασε ανθρώπους της παραγωγής και τους αποκάλυψε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Εκείνοι ωστόσο προσπάθησαν να τον μεταπείσουν διότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που φέρνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι! Η απόφαση του όμως έχει παρθεί. Ο Ντάφυ θέλει να φύγει και δεν αντέχει άλλο. Ωστόσο δύσκολα θα το δούμε αυτό σήμερα. Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα ΔΕΝ θα φύγει ο Τριαντάφυλλος απλά προετοιμάζει το έδαφος, αφού η κλεψύδρα έχει τελειώσει για εκείνον και βλέπει μόνο την επιστροφή του στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε και ανατροπή, ώστε να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά του. Σήμερα όμως ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share