Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Το μεγάλο φάουλ του Τριαντάφυλλου που τον "πετάει" εκτός Survivor!

Τελειώνει το Survivor για τον Τριαντάφυλλο!

20 Απριλίου 2021 09:40
Survivor spoiler: Το μεγάλο φάουλ του Τριαντάφυλλου που τον
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Για όγδοη φορά ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση όμως ένα μεγάλο λάθος κινδυνεύει να τον πετάξει εκτός παιχνιδιού.

Μια εβδομάδα πριν το Πάσχα ένας παίκτης θα... προλάβει οριακά να γιορτάσει σπίτι του! Πριν λίγα λεπτά σας ενημερώσαμε και ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη μέρα και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το Survivor 4 αρχίζει σιγά σιγά και μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον μερικές σχέσεις παικτών δεν γίνεται να φτιάξουν! Χτες είδαμε έναν Τριαντάφυλλο που δεν είχαμε ξαναδεί, έναν Τριαντάφυλλο που πιθανότατα είχαν δει και οι παίκτες της πρώην κόκκινης ομάδας όταν σταμάτησαν να του λένε "καλημέρα"!

Για όσους δεν είδαν το επεισόδιο, ο Τζέιμς πλησίασε τον Ντάφυ να τον ρωτήσει γιατί δεν του μιλάει αφού δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος τότε είπε πως είναι... εχθρός του ο Τζέιμς επειδή έχει τσακωθεί με τον "αδελφό" του Αλέξη Παππά! Μιλάμε για τρομερή κωλοτούμπα, αφού πριν 2 μήνες ο Ντάφυ είχε τσακωθεί με τον Παππά, όταν εκείνος ήταν στη μπλε ομάδα.

Survivor spoiler: Το μεγάλο φάουλ του Τριαντάφυλλου που τον 'πετάει' εκτός Survivor!

Survivor spoiler: Ποιο είναι το μεγάλο λάθος του Τριαντάφυλλου;

Ο Ντάφυ λοιπόν έχει κάνει το μεγάλο λάθος να γίνει "μαριονέτα" του Αλέξη Παππά! Πιστεύουν και οι δύο πως είναι αγαπητοί στον κόσμο επειδή έχουν μείνει τόσο καιρό στο παιχνίδι. Ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική, μιας και ο Αλέξης την έχει γλιτώσει αρκετές φορές στο όριο! Και προσωπική μας άποψη είναι πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει και από το Survivor!

Τι θα συμβεί τότε; Ο Ντάφυ θα είναι ξανά στο περιθώριο και θα του φταίνε συμπαίκτες και αντίπαλοι! Ο Τριαντάφυλλος επέλεξε για ακόμα ένα αγώνισμα χτες να μην αγωνιστεί γιατί αισθάνεται αδικημένος! Αδικημένος γιατί ακριβώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε! Το σίγουρο είναι πως έρχεται και η ώρα του να ρίξει κανείς μια ματιά και στο Twitter! Ειδικά η ατάκα του χτες προς τον Σάκη Κατσούλη να ρίξει το τοτέμ της ασυλίας, όταν είχαν μείνει οι δυο τους, δεν άρεσε σε κανέναν όσο και να προσπάθησε ο ίδιος να το σώσει μετά.

Μετά τον Αλέξη Παππά έρχεται και η σειρά του Τριαντάφυλλου. Λιγοστεύουν οι μέρες τους στον Άγιο Δομίνικο και πλησιάζει η ώρα της επιστροφής! Πλέον το Survivor γίνεται αποκλειστικά αγωνιστικό σιγά σιγά και ο κόσμος κουράστηκε απλά να... γελάει με τις γκάφες του Τριαντάφυλλου.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share