Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Τι έγινε Σάκη, σε έλουσε κρύος ιδρώτας;»

Το Twitter «ξεσάλωσε» μετά την αντίδρασή του στην πρόκληση του Μπάρτζη

19 Απριλίου 2021 23:58
Survivor 4: «Τι έγινε Σάκη, σε έλουσε κρύος ιδρώτας;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να φτάσει σε κορύφωση της δράσης του, αφού είναι πολύ πιθανό να δούμε ως υποψηφίους προς αποχώρηση μαζί τους Τζέιμς, Σάκη, Νίκο και Αλέξη, με το Twitter φυσικά να τοποθετείται επί της «μάχης».

Αρκετοί ήταν οι χρήστες, που διάλεξαν το «στρατόπεδό» τους, με τους περισσότερους να μην επιθυμούν να χαθεί η φιλία του Τζέιμς με τον Νίκο. Πολλοί, επίσης, έκραξαν τον Σάκη, λόγω της αντίδρασης που είχε απέναντι στην πρόκληση του Νίκου, ενώ λίγο πριν κατηγορούσε τον Τζέιμς για πισωγύρισμα.

Survivor 4: Το Twitter «δάκρυσε» με την αντίδραση του Σάκη στην πρόταση του Μπάρτζη

Το Twitter δεν μπορούσε να μην προσέξει τη «μουδιασμένη» αντίδρασή του στην αρχή, προτού αποδεχθεί την πρόκληση του αντιπάλου του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως... τον έλουσε κρύος ιδρώτας μέχρι να συνειδητοποιήσει την πρόταση αυτή.

Survivor 4: Έρωτας χωρίς τέλος για Σάκη και Μαριαλένα - Της έκανε δώρο καρδούλα... με κουμπάρο Παππά

Αγάπη δίχως τέλος φαίνεται να έχουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μεταξύ τους, με τους δύο παίκτες του Survivor να μην το κρύβουν και τον πρώτο να της κάνει δώρο καρδούλα και κοχύλι με τις... ευλογίες του Αλέξη Παππά.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αλέξης και ο Σάκης κάθονταν μαζί στην καλύβα του πρώτου, με τον ηθοποιό να του δίνει την καρδούλα που έφτιαξε μόνος του, λέγοντας πως ο συμπαίκτης του ήρθε σε σημαντικό βαθμό, ώστε να βρει την πρώην σύντροφό του. Κι εκείνος, βέβαια, δεν αρνήθηκε πως την αγαπά πολύ, όπως το έκανε και η ίδια προ ημερών.

Survivor 4: Το υπέροχο δώρο του Σάκη στη Μαριαλένα

Κάπως έτσι, ο Σάκης βρήκε τη Μαριαλένα στο ηλιοβασίλεμα και της έδωσε το κοχύλι και την καρδούλα, με τη δεύτερη να συγκινείται, έχοντας νωρίτερα στείλει και το δικό της μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share