Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Νέα διαμάχη Τριαντάφυλλου με Ηλία - «Αφού δε με θες δε θα παίξω»

Τελικά έπαιξε, απλά έψαχνε... αφορμή να τσακωθεί

19 Απριλίου 2021 23:43
Survivor 4: Νέα διαμάχη Τριαντάφυλλου με Ηλία - «Αφού δε με θες δε θα παίξω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με παρατράγουδα ξεκίνησε σήμερα το σερέμονι πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας στο Survivor, αφού για αρχή είχαμε την πρόκληση του Νίκου Μπάρτζη στον Σάκη Κατσούλη να βγουν μαζί στον τάκο, και στην συνέχεια ακολούθησε η κόντρα του Ηλία Μπόγδανου με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Ηλίας όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τι πιστεύει για το σημερινό παιχνίδι απάντησε λέγοντας πως θα παλέψουν για την ασυλία αλλά η ομάδα τους παίρνει να χάσουν κάποιους παίκτες.

Survivor 4: Η νέα κόντρα «Ντάφυ» και Ηλία

Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Τριαντάφυλλος και είπε: «Ο Ηλίας είπε ότι έχουμε περιθώριο να χάσουμε παίκτες από την ομάδα! Δεν το λες αυτό πριν τον αγώνα και θέλω να μου πεις ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες!«. με τον Ηλία να του απαντά πως του έχει πει πολλές φορές πως εννοεί εκείνον αν και προσπαθεί πολύ να τον «μπουστάρει» πριν από κάθε αγώνα.

Εκείνη τη στιγμή ο Ντάφυ εκνευρισμένος τους απείλησε πως δεν θα αγωνιστεί αφού είναι ο πιο αδύναμος παίκτης, να πάρουν πέναλτυ και να αγωνιστούν εκείνοι που είναι πιο δυνατοί. Τελικά, βέβαια, όχι μόνο έπαιξε αλλά πήρε και πόντο έναντι του Κώστα Παπαδόπουλου.

Survivor spoiler: Ο ένας 96.000€ και ο άλλος 8.000€ - Αυτός έχει βγάλει τα περισσότερα κι αυτός τα λιγότερα μέχρι στιγμής από το Survivor 4!

Survivor spoiler: Το Survivor 4 μετράει 112 μέρες ζωής και πλέον μπαίνει στη τελική του ευθεία! Άλλοι έχουν βγάλει αρκετά χρήματα άλλα πάλι όχι για τα δεδομένα του παιχνιδιού!

Είναι γνωστό πως οι Διάσημοι άλλη συμφωνία έχουν κάνει με την παραγωγή και οι Μαχητές άλλη! Ποιος έχει βγάλει τα περισσότερα χρήματα μέχρι στιγμής στο Survivor 4 και ποιος τα λιγότερα!

Και αν για τα περισσότερα χρήματα κάπου πάει το μυαλό σας, για αυτός που έχει βγάλει τα χειρότερα δεν πάει αφού είναι ένας παίκτης που τραβάει το ενδιαφέρον σε κάθε επεισόδιο του Survivor και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος!

Survivor spoiler λεφτά

Survivor spoiler: Αυτός βγάζει τα περισσότερα κι αυτός τα λιγότερα στο Survivor!

16 εβδομάδες συμπληρώνει στο Survivor η πρώτη «φουρνιά» παικτών, με άλλους να έχουν βγάλει μια μικρή περιουσία κι άλλους να πεινάνε για… 8.000€. Τόσα ακριβώς έχει βγάλει για 112 ημέρες πείνας ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, την ώρα που ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη γίνει κατά 96.000€ πλουσιότερος. Βάσει όσων έγινα πρόσφατα γνωστά, ο Τριαντάφυλλος δεν αμοίβεται με 6.500€ την εβδομάδα, αλλά με 6.000€, την ώρα που ο πρώην «Μαχητής» Παπαδόπουλος κερδίζει μόλις 500€/εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share