Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Απίστευτος ο Αλέξης - Κάνει τον φίλο στον Σάκη και μετά... κανονίζει με τον Τριαντάφυλλο να τον διώξουν

Ακολουθεί μετά τους επόμενους στόχους του...

19 Απριλίου 2021 23:10
Survivor 4: Απίστευτος ο Αλέξης - Κάνει τον φίλο στον Σάκη και μετά... κανονίζει με τον Τριαντάφυλλο να τον διώξουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες είναι οι ενέργειες, που πραγματοποιεί ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον ίδιο να κάνει τον φίλο στον Σάκη Κατσούλη και να τον βοηθά στο θέμα της Μαριαλένας από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη συνεχίζει να κάνει στρατηγική με τον Τριαντάφυλλο, με στόχο να τον διώξει.

Ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου να διώξει παίκτες ανεπιθύμητους προς τον ίδιο. Σύμφωνα με όσα είπε μπροστά στην κάμερα, ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς, μετά την αποδοχή της πρόκλησης που έκανε στον ίδιο να βρεθούν μαζί στον τάκο, θα αποδυνάμωνε πολύ τον Νίκο, που εξαρτάται από τον Ροδίτη.

Survivor 4: Οι επόμενοι στόχοι του Αλέξη και... η περίπτωση του Σάκη

Οι επόμενοι στόχοι του, δε, είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια, όμως, θα ήθελε μάλλον να διώξει και τον Σάκη, με την κάμερα να τον πιάνει να μιλά στον Τριαντάφυλλο και να του λέει πως δεν του αρέσει ο τρόπος που φέρεται.

Survivor spoiler: Το πλάνο από το επεισόδιο της Κυριακής που αποδεικνύει ότι είναι ΟΛΑ στημένα στο φετινό Survivor!

Survivor spoiler: Αγανακτισμένοι είναι οι τηλεθεατές του Survivor με τα όσα βλέπουμε καθημερινά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αφού τα περισσότερα σκηνικά είναι στημένα!

Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές πως έγινε αυτό ή το άλλο αλλά το χθεσινό πλάνο εξόργισε πολλούς! Η παραγωγή παίζει με την νοημοσύνη μας, δεν εξηγείται αλλιώς!

Τι συνέβη λοιπόν; Αρχικά την περασμένη εβδομάδα είδαμε την Μαριαλένα να κάθεται να μιλάει μόνη της και να αλλάζει θέσεις! Υπάρχει περίπτωση δηλαδή αυτό να το έκανε μόνη της η κοπέλα χωρίς να ξέρει ότι την τραβάνε οι κάμερες; ΟΧΙ! Τα πλάνα που δείχνουν πόσο στημένο είναι το φετινό Survivor εξοργίζουν κάθε μέρα και περισσότερο με τελευταίο αυτό του Τζέιμς Καφετζή χτες, όταν αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά!

Survivor spoiler: Ποιο είναι το πλάνα με τον Τζέιμς που έκανε μπαμ ότι ήταν στημένο;

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας παίκτης που έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και αυτό διότι στην ουσία κάνει την δουλειά του! Στο φετινό Survivor όλοι έχουν έναν ρόλο σαν ηθοποιοί. Έτσι ο Παππάς ως ηθοποιός μελετάει τον ρόλο που του έχει δώσει η παραγωγή και τον βγάζει εις πέρας!

Ένας λοιπόν στόχος της παραγωγής είναι να παρουσιάσει και τους Αλέξης και Τζέιμς τσακωμένους. Χτες λοιπόν είδαμε τον Ροδίτη παίκτη να μιλάει για τον Αλέξη Παππά και να κρατάει δύο ομοιώματα από μυαλό ανθρώπου! Ένα μεγάλο και ένα μικρό για να μας δείξει πως σκέφτεται ο Αλέξης Παππάς!

Και το ερώτημα είναι εύλογο! Που στο καλό βρήκε αυτά τα ομοιώματα μέσα στη ζούγκλα; Μα φυσικά του τα έδωσε η παραγωγή, με γραμμένα και τα λόγια που θα έλεγε, ώστε να τραβηχτεί το πλάνο! Δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σας άποψη αλλά εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr λέμε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους και δεν έχουμε ανάγκη να γλείψουμε κανέναν. Όταν παίζουν με την νοημοσύνη μας θα το πούμε.

Δείτε το συγκεκριμένο πλάνο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share