Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Πόλεμος» κόκκινης και μπλε ομάδας μετά το αγώνισμα - «Το πήρατε στα χαρτιά»

Έξαλλοι οι ηττημένοι για την τακτική των αντιπάλων τους!

19 Απριλίου 2021 22:43
Survivor 4: «Πόλεμος» κόκκινης και μπλε ομάδας μετά το αγώνισμα - «Το πήρατε στα χαρτιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πόλεμος» υπήρξε μεταξύ της κόκκινης και της μπλε ομάδας την επομένη του αγωνίσματος με έπαθλο το φαγητό στο Survivor, με τους ηττημένους να κατηγορούν τους νικητές, ότι πήραν το παιχνίδι με βάση τη στρατηγική τους.

Ο πρώτος που έκανε αυτή την αναφορά ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας επίσης να φέρνουν προς συζήτηση το θέμα στην παραλία. Σε εκείνο το σημείο, θέλησαν να ζητήσουν από Τζέιμς, Παύλο και Ελένη το λόγο που δεν αγωνίστηκαν στον υπόλοιπο αγώνα, όντες οι πιο αδύναμοι στο συγκεκριμένο αγώνα.

Survivor 4: Άγριος καβγάς των δύο ομάδων στην παραλία για το αγώνισμα επάθλου

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση, με την Καρολίνα να είναι έξαλλη. «Πήρατε τον αγώνα στα χαρτιά», είπε στους αντιπάλους της και πρόσθεσε, ότι όταν η Ελένη έπαιξε σε δύο σερί πόντους, πήρε το μεταξύ τους, γιατί ήταν ήδη «ζεστή». Οι τρεις παίκτες, που δέχθηκαν τις κατηγορίες, ξεκαθάρισαν πως δεν είχαν διάθεση να διακινδυνεύσουν την υγεία τους.

Survivor spoiler: Καβγάδες μόνο... για τα μάτια του κόσμου - «Εμείς είμαστε ενωμένοι»

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο ότι η παραγωγή του Survivor παρουσιάζει τσακωμούς... για τα μάτια του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα οι παίκτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και υλοποιούν κάποιο ρόλο.

Το καταλάβαμε πολύ καλά μετά από όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, με την παραγωγή να επιχειρεί να μας πείσει πως ο Τζέιμς Καφετζής βρήκε... ομοιώματα στη ζούγκλα, ώστε να σχολιάσει τον Αλέξη Παππά. Το κατανοήσαμε ακόμη καλύτερα με το reunion «Κόκκινων» και «Μπλε» στο σπίτι του Καλίδη, βλέποντας πως οι παίκτες μεταξύ τους είναι μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Survivor spoiler: «Εχθροί» για την τηλεθέαση, ενωμένοι όταν λείπουν οι κάμερες

Ακόμη μία περίπτωση, όπου βλέπει κανείς το ότι οι διαγωνιζόμενοι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους πέραν του παιχνιδιού, είναι η συνάντηση του Γιώργου Κοψιδά και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όπου ο πρώτος... έκοψε το κοτσιδάκι του. Οι δυο τους, βέβαια, πάντα είχαν καλές σχέσεις, αλλά από την Ελίζαμπεθ ξέφυγε μια ατάκα, που «καίει» την παραγωγή.

Οι δυο τους συνάντησαν τη ρεπόρτερ του «Ευτυχείτε» και της ανέφεραν τα σχέδιά τους, που είναι να βρουν την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Περικλή Κονδυλάτο, ενώ υπενθυμίζεται πως έχουν δει και τη Σοφία Μαργαρίτη. Όλοι αυτοί οι παίκτες είχαν τσακωθεί μεταξύ τους στην καλύβα, αλλά εκτός αυτής και με τις κάμερες να λείπουν, ή στην επιστροφή στην Ελλάδα, με το ρόλο τους πια να μην υφίσταται, φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Η ένωση των ομάδων ένωσε τους πάντες», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Ελίζαμπεθ, που ουσιαστικά αντανακλά μια πραγματικότητα. Όταν δεν εξυπηρετείται το... σενάριο του ΣΚΑΪ και του Ατζούν, οι παίκτες δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους. Για να έχουμε ριάλιτι, όμως, πρέπει να... δημιουργηθούν, ώστε να ανεβάσουμε την τηλεθέαση, ακόμη κι αν χρειαστεί να διακινδυνεύσουμε τη σωματική τους ακεραιότητα.

Μη σας κάνει εντύπωση, λοιπόν, αν τον επόμενο καιρό δείτε ένα μεγάλο reunion με όλους τους παίκτες, ή έστω σχεδόν όλους. Ο ρόλος τους, άλλωστε, θα έχει τελειώσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share