Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος... τα έκανε πάνω του - Νόμιζε πως τον κυνηγούσε η σμέρνα

Το πνεύμα της... τον καταδιώκει

19 Απριλίου 2021 22:21
Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος... τα έκανε πάνω του - Νόμιζε πως τον κυνηγούσε η σμέρνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μας έχει συνηθίσει στα ξεκαρδιστικά περιστατικά στο Survivor, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του, νομίζοντας πως η σμέρνα... τον κυνηγούσε.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (18/4) είδαμε τον «Κόρο» και τον Κώστα Παπαδόπουλο να πιάνουν το μεγάλο ψάρι και οι παίκτες των δύο ομάδων έβαλαν το κεφάλι της ψηλά στην παραλία... σαν τρόπαιο. Ο Ασημακόπουλος, όμως, φαίνεται πως την είδε στον ύπνο του, με το πνεύμα της σμέρνας να τον καταδιώκει.

Survivor 4: Το πνεύμα της σμέρνας... καταδιώκει τον Ασημακόπουλο

Ο ίδιος σηκώθηκε και σχεδόν έσπασε τα πόδια του, όπως είπε εξηγώντας το όνειρο στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι «ταρακουνήθηκαν» με την αντίδρασή του. Ο φόβος του Ασημακόπουλου ήταν τέτοιος, δε, που όταν η Ελένη πήγε στο δάσος, νόμιζε πως κάτι πλησίαζε επικίνδυνα πίσω του.

Survivor spoiler 16/04: Ζευγάρι Καρολίνα - Ασημακόπουλος;

Survivor spoiler: Τι τρέχει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Καρολίνα; Υπάρχει κάποιο φλερτ ανάμεσά του;

Η αλήθεια είναι πως τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά, όπως η Καρολίνα έχει έρθει και με τον Ηλία! Ωστόσο πολλά πλάνα ανάμεσα στον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα είναι άκρως... ερωτικά! Όπως για παράδειγμα μετά τη νίκη στον αγώνα ασυλίας με έπαθλο και το Κόκο Μπόνγκο όταν τα δύο παιδιά πανηγύριζαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όχι απλά πήρε αγκαλιά την Καρολίνα αλλά την έπιασε δυνατά από τα οπίσθια σε μια άκρως απαγορευμένη σκηνή!

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα βίντεο που δείχνει διάφορες ερωτικές στιγμές ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα και το πόσο κοντά έχουν έρθει τα δύο παιδιά. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr!

Survivor spoiler: Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα;

Ανάμεσα λοιπόν στους δύο συμπαίκτες δεν υπάρχει η παραμικρή ερωτική υποψία! Άλλωστε η Καρολίνα έχει ξεκαθαρίσει πως έχει σχέση εκτός Survivor 4 και είναι τρελά ερωτευμένη ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα παιδί που έχει ιδιαίτερη φιλική σχέση με πολλές γυναίκες μέσα στο Survivor! Άλλωστε ανάλογη συμπεριφορά είναι και στο παρελθόν με την Ελευθερία Ελευθερίου, πριν η τελευταία αποχωρεί από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Οπότε ενδεχόμενο να είναι ζευγάρι μέσα στο Survivor η Καρολίνα με τον Ασημακόπουλο δεν υπάρχει! Άλλωστε ανάλογη συμπεριφορά έχει η κοπέλα και με τον Ηλία Μπόγδανο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share