Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 Spoiler: Αποκαλυπτικό απόσπασμα από το σημερινό 19/4 επεισόδιο (Video)

Τρυφερό τετ α τετ για Σάκη και Μαριαλένα

19 Απριλίου 2021 15:23
Survivor 4 Spoiler: Αποκαλυπτικό απόσπασμα από το σημερινό 19/4 επεισόδιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 Spoiler: Ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλαν σήμερα στο Love it, το οποίο δείχνει τον Σάκη και την Μαριαλένα σε τρυφερό τετ α τετ κάτω από το ηλιοβασίλεμα του Άγιου Δομίνικου.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης ετοιμάζει μια έκπληξη στην Μαριαλένα. Την φωνάζει στο σημείο που καθόταν και της δίνει ένα κολιέ σαν δώρο για φυλαχτό και γούρι. Το βίντεο μάλιστα, κλείνει με τους δυο τους να κάθονται και να παρακολουθούν αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα. Ωστόσο δείτε τι αποκάλυψε σήμερα ο Πάνος Καλίδης για την σχέση Σάκη και Μαριαλένα.

Survivor spoiler: Σκάνδαλο με την κλεψιά των μπλε! Το κόλπο με το οποίο κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο!

Survivor spoiler: Τρομερό σκάνδαλο με τον χθεσινό (19/04) αγώνα για το έπαθλο φαγητού έρχεται στο φως! Ίσως όμως και όχι.

Τι συνέβη και οι μπλε κατάφεραν να κερδίζουν και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν ακόμα και με 4-0; Σίγουρα καταλύτες της μεγάλης νίκης ήταν ο Γιώργος Κόρομι που δεν του... έπεφτε με τίποτα (το βάρος μην παρεξηγηθούμε) αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ήταν βράχος! Όμως για αν έρθουν όλες αυτές οι νίκες έπρεπε να παίξουν παραπάνω φορές! Και πως έγινε αυτό; Με το να μην αγωνιστούν αδύναμοι παίκτες, παίκτες δηλαδή που δεν μπορούσαν να σηκώσουν πολλά κιλά!

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν ο Τζέιμς Καφετζής. Ο Ροδίτης παίκτης της μπλε ομάδας έπαιξε μόνο μια φορά, στο πρώτο ραν όταν και έχασε εύκολο από τον Αλέξη Παππά αφού του έπεσε το βάρος στα 110 κιλά. Τι συνέβη μετά; Ο Τζέιμς Καφετζής πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στον αυχένα. Και δικαιολογημένα καθώς το αγώνισμα ήταν απαράδεκτο και ακατάλληλο για την υγεία των παικτών!

Survivor spoiler: Ποιο ήταν το μεγάλο σκάνδαλο;

Τι συνέβη όμως με τον Τζέιμς Καφετζή; Χτύπησε στα αλήθεια; Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι στο έπαθλο φαγητού τον είδαμε αρχικά να το φοράει επειδή του είπαν οι γιατροί και στη συνέχεια να το βγάζει! Αφού ήταν τέτοιος ο πόνος πως και το έβγαλε; Μήπως έγινε το όλο σκηνικό επίτηδες ώστε να μην παίξει ο ίδιος αλλά παίκτες όπως οι Γιώργος Κόρομι και Νίκος Μπάρτζης που απέδειξαν πως ήταν δυνατοί στο συγκεκριμένο αγώνισμα;

Μάλιστα εντύπωση μας προκαλεί και το γεγονός πως μια φορά είδαμε να αγωνίζεται και ο Παύλος Γαλακτερός, που αποδείχθηκε αδύναμος στο συγκεκριμένο αγώνισμα; Γιατί δεν έπαιξε δεύτερη; Ένα ερώτημα που θα παραμείνει για πάντα αναπάντητο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share