Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Κόλαση σε προσεχές συμβούλιο! Πέφτουν μπουνιές ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κόρο!

Ποια η αφορμή για να πιαστούν οι δύο συμπαίκτες στα χέρια;

19 Απριλίου 2021 11:43
Survivor spoiler: Κόλαση σε προσεχές συμβούλιο! Πέφτουν μπουνιές ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κόρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κόλαση σ' ένα από τα προσεχές συμβούλια στο Survivor 4 με την μπλε ομάδα να... διαλύεται, αφού θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι!

Η πληροφορία αυτή δεν είναι αποκλειστική αλλά αποτελεί μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Twitter σήμερα! Σύμφωνα με αυτό σ' ένα από τα συμβούλια των επόμενων ημερών θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι και μάλιστα τόσα άσχημα που θα πέσουν μπουνιές.

Μάλιστα η είδηση αυτή δεν έχει διαψευστεί ούτε από τον ΣΚΑΙ και φαίνεται να ισχύει στο 100%! Σίγουρο το σκηνικό δεν θα το προβάλει όλο το κανάλι του Φαλήρου αλλά σίγουρα μια γεύση θα την πάρουμε! Ποια είναι η αφορμή για τον χοντρό αυτό τσακωμό;

Survivor spoiler: Κόλαση σε προσεχές συμβούλιο! Πέφτουν μπουνιές ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κόρο!

Survivor spoiler: Γι' αυτό πλακώθηκαν Κόρο και Μπάρτζης;

Ποια ήταν λοιπόν η αφορμή για τον τσακωμό του Νίκου με τον Κόρο; Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει σε μια από τις προσεχείς ασυλίες θα χάσουν οι μπλε και θα αναγκαστούν να δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση! Την ατομική θα την κερδίσει η Ελένη Χαμπέρη με αποτέλεσμα να δώσει ως υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη!

Κάπου εκεί και κουβέντα στην κουβέντα ο Νίκος θα βριστεί άσχημα με τον Γιώργο Κόρομι και θα δεν αργήσει να πιαστούν στα χέρια! Ο Νίκος θα θεωρήσει άδικη την υποψηφιότητά του, καθώς θεωρεί πως ο Γιώργος είναι πιο αδύναμος από εκείνον, ενώ η Χριστίνα δεν θα δώσει ούτε τον Παύλο που είναι κολλητοί φίλοι και ο Νίκος θα αρχίζει να κατηγορεί για κλίκες στη μπλε ομάδα και συγκεκριμένα τους πρώην παίκτες της κόκκινης! Μια εξέλιξη που θα ανεβάσει πάλι τις ένταση και ο Γιώργος Κόρομι, μετά τον Τριαντάφυλλο, θα έχει έναν ακόμα πολύ σοβαρό τσακωμό μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δώσει πάλι τροφή για σχόλια από τους τηλεθεατές, κι όχι μόνο!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα και όταν ήταν συμπαίκτες στους Μαχητές, στην αρχή του Survivor 4.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share