Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Το επεισόδιο ξεκίνησε με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα της Μαριαλένας με τον Σάκη!

Τους τρολλάρει μέχρι και η παραγωγή

18 Απριλίου 2021 21:27
Survivor: Το επεισόδιο ξεκίνησε με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα της Μαριαλένας με τον Σάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Την απόλυτα επική έναρξη είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να έχει βάλει τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκης!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτήν την φορά, η παραγωγή θέλησε να βάλει πάλι λάδι στην φωτιά και να παίξει το καινούργιο τραγούδι του νυν συντρόφου της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβάνη, με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη».

Survivor: Το επεισόδιο ξεκίνησε με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα της Μαριαλένας με τον Σάκη!

Survivor 4 ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα Μαριαλένας - Σάκη

«Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share