Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Survivor spoiler 18/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα με 10-9!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Απριλίου 2021 20:20
Survivor spoiler 18/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα με 10-9!

Survivor spoiler 18.04: Πρώτος αγώνας της νέας εβδομάδας σήμερα ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε! Ποια ομάδα κερδίζει και με ποιο σκορ;

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελεί παρελθόν για το Survivor και την κόκκινη ομάδα, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν ασυλία και οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας, όχι όμως για πολύ! Διότι στον επόμενο άνδρα που θα αποχωρήσει και από την ομάδα που θα είναι αυτός αντίστοιχα θα μπορούν μετά να ψηφιστούν και γυναίκες!

Το σίγουρο δηλαδή είναι πως στην εβδομάδα που ξεκινάει όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι άνδρες! Λίγο πολύ μπορούμε και να φανταστούμε ποιοι θα είναι αυτοί. Διάσημοι ή μη, κόκκινη ή μπλε, το Survivor 4 μπαίνει στη τελική του ευθεία και καλείται ο κάθε παίκτης σιγά σιγά να κάνει την διαφορά αγωνιστικά και μη!

Την ίδια ώρα το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά την αλλαγή των ομάδων αλλά και την συμφιλίωση του Αλέξη Παππά με τον Ηλία Μπόγδανο. Στην αντίπερα όχθη θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο αν δεν υπήρχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη του Σάκη Κατσούλη έχει ευθεία κόντρα μ' όλους τους συμπαίκτες της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Θα επηρεάσει όμως και την ομάδα αυτό;

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (18/04);

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε έχουμε ένα διαφορετικό αγώνισμα που ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να χαρίσει τη νίκη στη κάθε ομάδα είναι η δύναμη! ι μπλε μπορούν να αισιοδοξούν αφού είναι στην ίδια μοίρα με την περασμένη εβδομάδα, την ίδια στιγμή που στους κόκκινους υπάρχουν ερωτηματικά αλλά και ένα μεγάλο συν!

Ποιο είναι αυτό; Πως η Ελευθερία Ελευθερίου, που ήταν αδύναμη αγωνιστικά αποτελεί παρελθόν! Από την άλλη όμως γνωρίζουν πως σήμερα θα έχουν τελικά στη σύνθεσή τους τον Ηλία Μπόγδανο που προέρχεται από τραυματισμό!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 18/04 νικητής

Νικητές απόψε λοιπόν είναι οι μπλε ξανά! Όσο για το σκορ αν και η αρχική μας πληροφόρηση ανέφερε πως θα είναι 10-7, τελικά οι μπλε κερδίζουν 10-9!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share