Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Ξάδερφος Ντάφυ: "Έχω επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς!"

"Ο Τριαντάφυλλος είναι όπως ακριβώς τον βλέπετε τώρα!"

18 Απριλίου 2021 14:53
Survivor 4 - Ξάδερφος Ντάφυ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα', μίλησε ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς Καφετζή. Μάλιστα, τόνισε ότι δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλον, λόγω των αρνητικών σχολίων που λαμβάνουν οι δυο παίκτες του Survivor 4.

Τριαντάφυλλος είναι όπως ακριβώς τον βλέπετε τώρα. Αυτό που πιστεύω, είναι πως μέσα του έχει κάτι το οποίο τον κρατάει στο παιχνίδι. Είναι ένας νέος πατέρας και επειδή έχει βιώσει ένα ατύχημα μικρός, με τον δικό του πατέρα, πολύ πιθανόν να τον κρατάει πίσω αυτό", είχε αρχικά o Σταμάτης Σεντονάς.

Η επικοινωνία του με την αδερφή του Τζέιμς

"Έχω επικοινωνία με την αδερφή του Τζέιμς, είναι μία έξυπνη κοπέλα και πραγματικά, ο ένας δίνει κουράγιο και παρηγοριά στον άλλον. Στεναχωριόμαστε όταν συγκρούονται μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη λέμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και πως όταν βγουν έξω, οι δυο τους θα κάνουν σίγουρα παρέα", αποκάλυψε. Παράλληλα, δείτε εδώ τι είπε για πρώτη φορά ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler: Το αμαρτωλό μυστικό του Ντάφυ μέσα στο Survivor

Τι ακριβώς είχε συμβεί πριν περίπου 40 μέρες και τα είχαν σπάσει Τριαντάφυλλος, Κόρο και Ασημακόπουλος;

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο μας έρχονται τις περισσότερες φορές με ταχύτητα φωτός ενώ κάποιες άλλες όχι τόσο γρήγορα αλλά το θέμα είναι ότι τελικά τα μαθαίνουμε όλα!

Εδώ και αρκετό καιρό το τηλεοπτικό κοινό έχει ταχθεί κατά του Γιώργο Κόρομι, ενός παίκτη που στην αρχή είχε συνεπάρει τους τηλεθεατές τόσο με τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και με τον χαρακτήρα του! Εν μια νυκτί, όμως, αυτό άλλαξε γιατί είδαμε μπροστά στις κάμερες να επιτίθεται λεκτικά στον Τριαντάφυλλο, χωρίς να ξέρει κανείς τον λόγο! Εμείς, όμως, αυτό τον λόγο τον μάθαμε κι έχουμε να σας πούμε πως... δεν είναι τόσο αθώος όσο θέλει να δείχνει ο Τριαντάφυλλος. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share