Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Απομακρύνθηκα από τον Τζέιμς γιατί...» (Video)

Όσα αποκάλυψε για την σχέση του με τον Αλέξη Παππά

18 Απριλίου 2021 14:12
Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Απομακρύνθηκα από τον Τζέιμς γιατί...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε πολύ στο Survivor 4 είναι ο Κρις Σταμούλης και αυτό κυρίως από την ημέρα που αποφάσισε να απομακρυνθεί από την υποομάδα του με τον Τζέιμς Καφετζή και να ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Αλέξη Παππά.

Ο δικηγόρος λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv, αναφέρθηκε στο λόγο που απομακρύνθηκε από τον Τζέιμς και όχι μόνο, μετά την επίθεση του στο Πρωινό και τον Ουγγαρέζο.

Survivor 4: Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Σταμούλης

Υπήρξε κάποιο σημείο καμπής στη σχέση σου με τον Τζέιμς;

Με τον Τζέιμς στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, ήμασταν στην ίδια υποομάδα. Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι ήταν το γεγονός ότι ο Τζέιμς, παρόλο που ήξερε πως σε μια ψηφοφορία θα με ψήφιζαν η Μαριαλένα και η Αννα Μαρία, δεν μου το είπε.

Αυτό δεν μου άρεσε. Σε άλλες ψηφοφορίες τα συζητούσαμε όλα και πάντα ξέραμε ποιος θα έβγαινε υποψήφιος. Εκείνη τη φορά δεν μου το αποκάλυψε και, γενικότερα, θεωρώ πως, εμμέσως, και αυτός και ο Νίκος βοήθησαν με τη στάση τους στο να βγω υποψήφιος για πρώτη φορά.

Κρις Σταμούλης για Τζέιμς

Τι σε έφερε κοντά στον Αλέξη;

Στις πρώτες μας συζητηθώ όταν ήρθε ο Αλέξης στην Μπλε Ομάδα, διαπιστώσαμε πως είχαμε πάρα πολλά κοινά σημεία. Μιλούσαμε πολλές ώρες για διάφορα ζητήματα, εκτός «Survivor», κι από εκεί αναπτύχθηκε μια φιλία. Στη συνέχεια γίναμε κολλητοί, επειδή ταιριάζαμε πάρα πολύ ως άνθρωποι.

Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες, προσπαθήσατε να τους πάρετε με το μέρος σας;

Όχι, μέχρι και την ημέρα που έφυγα από το παιχνίδι δεν προσπαθούσαμε να παίξουμε με στρατηγική -που αν το επιδιώκαμε, θα το πετυχαίναμε γιατί εμείς οι δύο ήμασταν μπαλαντέρ και θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε πολύ τα πράγματα. Όμως, δεν το κάναμε γιατί ήμασταν στον κόσμο μας.

Κι επειδή είχαμε ξενερώσει με τις συμπεριφορές των παιδιών, αποφασίσαμε να μην παλέψουμε για να μείνουμε πάση θυσία στο παιχνίδι. Αυτό που λέγαμε μεταξύ μας ήταν πως, ό,τι στρατηγική κι αν ακολουθήσεις, στο τέλος ο κόσμος θα αποφασίσει αν θα μείνεις ή όχι.

Ωστόσο, κρίνοντας εκ των υστέρων, βλέπω πως αν επιδιώκαμε να κολλήσουμε με τα νέα παιδιά ή τον Τζέιμς και τους άλλους, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και η θέση μας πολύ καλύτερη. Πλέον, οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και ο Άλεξ είναι μπαλαντέρ ανάμεσα τους. Φαντάσου, λοιπόν, να ήμασταν δύο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share