Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έπιασαν στα πράσα Σάκη και Μαριαλένα! Τους παρακάλεσαν να μην δείξουν το πλάνο

Έχουν γίνει αντιληπτοί σε πιο ακατάλληλες σκηνές!

18 Απριλίου 2021 11:28
Survivor spoiler: Έπιασαν στα πράσα Σάκη και Μαριαλένα! Τους παρακάλεσαν να μην δείξουν το πλάνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως σχετικά με την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη! Τι και αν και οι δύο ισχυρίζονται πως είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω η αλήθεια φαίνεται πως είναι λίγο διαφορετική.

Ειδικά η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα το ενδεχόμενο να τα βρει ξανά σε ερωτικό κομμάτι με τον Σάκη Κατσούλη, όμως τελικά φαίνεται πως την πάτησε!

Εδώ και 2-3 εβδομάδες την έχουμε δει να μην ξεκολλάει από τον πρώην της και φαίνεται πως πίσω από τις κάμερες γίνονται ακόμα... χειρότερα πράγματα. Σάκης και Μαριαλένα είναι τρελά ερωτευμένοι όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν! Και μάλιστα έχουν γίνει αντιληπτοί σε πιο ακατάλληλες σκηνές και από μέλη της παραγωγής και από συμπαίκτες και αντιπάλους!

Survivor spoiler - Μαριαλένα, Κατσούλης

Survivor spoiler: Παίκτες έπιασαν στα πράσα Σάκη και Μαριαλένα

Όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν τα παιδιά, Σάκης και Μαριαλένα φαίνεται πως είναι ξανά ζευγάρι! Σύμφωνα με πληροφορίες παίκτες έπιασαν στα πράσα τα δύο παιδιά και μακριά από τις κάμερες να φιλιούνται αγκαλιασμένοι! Όχι δεν υπήρξε κάποια πιο... ερωτική στιγμή, αλλά φίλο σου στο στόμα δεν τον φιλάς και μάλιστα παθιασμένα!

Μάλιστα φέρεται οι παίκτες που τους έπιασαν στα πράσα να τους έκαναν χαβαλέ με την Μαριαλένα να παρακαλάει, τόσο τους ίδιους όσο και τους ανθρώπους της παραγωγής να μη βγάλουν τίποτα προς τα έξω! Ειδικά μέσα από τα επεισόδια που αναμένεται να προβληθούν τις επόμενες μέρες!

Όμως Σάκης και Μαριαλένα, Μαριαλένα και Σάκης είναι ξανά μαζί και όσο και να προσπαθούν σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει κάτι πιο ερωτικά μεταξύ τους και στις κάμερες, αφού πλέον ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν είναι και τόσο... προσεκτικοί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share