Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Βόμβα! Ο Ατζούν διώχνει όλους τους Έλληνες εργαζόμενους!

Αποκάλυψη "φωτιά"!

18 Απριλίου 2021 10:26
Survivor spoiler: Βόμβα! Ο Ατζούν διώχνει όλους τους Έλληνες εργαζόμενους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Απίστευτη αποκάλυψη του Athensmagazine.gr που ταράζει τα νερά στο Survivor 4 και προκαλεί μεγάλο ντόρο γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Είναι γνωστό πως το Survivor 4 αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και έχει πάνω από 300 εργαζόμενους από κάθε χώρα, η οποία παίρνει μέρος στο ριάλιτι και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο!

Είναι γνωστό πως αυτή τη στιγμή διεξάγονται ταυτόχρονα το Survivor στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στην Ρουμανία, κάτι που είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης! Έτσι είναι λογικό ο Ατζούν να έχει στην διάθεσή του στην παραγωγή εργαζόμενους από κάθε χώρα! Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί από τη στιγμή που είναι τούρκικη παραγωγή ο Ατζούν δεν πήρε την απόφαση τα μέλη της να είναι μόνοι Τούρκοι!

Ατζούν Survivor 4

Ο λόγος που ο Ατζούν αποφάσισε να έχει εργαζόμενους από κάθε χώρα είναι επειδή θέλει ανθρώπους που θα κάνουν τους παίκτες να αισθάνονται πιο οικεία! Ωστόσο, μετά από ένα συμβάν ο Τούρκος πήρε την μεγάλη απόφαση!

Survivor spoiler: Ο Ατζούν έβγαλε όλους τους Έλληνες της παραγωγής από τα "γυρίσματα" του ελληνικού Survivor!

Συγκεκριμένα η παρανομία που έγινε από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής να τους δίνουν κρυφά φαγητό ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον Τούρκο και αποφάσισε να τα αλλάξει όλα!

Όχι, δεν απόλυσε τους Έλληνες εργαζόμενους της παραγωγής, αλλά αποφάσισε να τους βγάλει από την ελληνική παραγωγή και να τους τοποθετήσει σε Ρουμάνους και Τούρκους! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι ανάλογο έπραξε και με τα άλλα δύο Survivor και πλέον κανείς εργαζόμενος δεν υπάρχει σε παραγωγή της χώρας του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share