Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ο ένας 96.000€ και ο άλλος 8.000€ - Αυτός έχει βγάλει τα περισσότερα κι αυτός τα λιγότερα μέχρι στιγμής από το Survivor 4!

Ονόματα... έκπληξη!

18 Απριλίου 2021 08:11
Survivor spoiler: Ο ένας 96.000€ και ο άλλος 8.000€ - Αυτός έχει βγάλει τα περισσότερα κι αυτός τα λιγότερα μέχρι στιγμής από το Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 4 μετράει 112 μέρες ζωής και πλέον μπαίνει στη τελική του ευθεία! Άλλοι έχουν βγάλει αρκετά χρήματα άλλα πάλι όχι για τα δεδομένα του παιχνιδιού!

Είναι γνωστό πως οι Διάσημοι άλλη συμφωνία έχουν κάνει με την παραγωγή και οι Μαχητές άλλη! Ποιος έχει βγάλει τα περισσότερα χρήματα μέχρι στιγμής στο Survivor 4 και ποιος τα λιγότερα!

Και αν για τα περισσότερα χρήματα κάπου πάει το μυαλό σας, για αυτός που έχει βγάλει τα χειρότερα δεν πάει αφού είναι ένας παίκτης που τραβάει το ενδιαφέρον σε κάθε επεισόδιο του Survivor και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος!

Survivor spoiler λεφτά

Survivor spoiler: Αυτός βγάζει τα περισσότερα κι αυτός τα λιγότερα στο Survivor!

16 εβδομάδες συμπληρώνει στο Survivor η πρώτη «φουρνιά» παικτών, με άλλους να έχουν βγάλει μια μικρή περιουσία κι άλλους να πεινάνε για… 8.000€. Τόσα ακριβώς έχει βγάλει για 112 ημέρες πείνας ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, την ώρα που ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη γίνει κατά 96.000€ πλουσιότερος. Βάσει όσων έγινα πρόσφατα γνωστά, ο Τριαντάφυλλος δεν αμοίβεται με 6.500€ την εβδομάδα, αλλά με 6.000€, την ώρα που ο πρώην «Μαχητής» Παπαδόπουλος κερδίζει μόλις 500€/εβδομάδα.

Όσα θα δούμε απόψε στο Survivor

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επιστρέφει την Κυριακή (18/04) με ολόφρεσκο επεισόδιο και όπως κάθε φορά θα είναι... γεμάτο εντάσεις, αφού ο Αλέξης Παππάς θα πετάξει τις σπόντες του προς το Τζέιμς Καφετζή.

Συγκεκριμένα,ο Παππάς έχοντας δει πως δε μπορεί να τον πειράξει βάζοντας στη μέση τον Ηλία Μπόγδανο μετά τον άγριο τσακωμό τους, αποφασίζει να του επιτεθεί στα ίσια! Όπως είδαμε στο trailer και ο Τζέιμς έχει ξεκινήσει να κάνει ειρωνικά σχόλια προς τον Αλέξη Παππά μιλώντας στις κάμερες για το μυαλό του!

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Παππάς, δηλώνει ότι ο στόχος του είναι ο Τζέιμς να φύγει από το παιχνίδι και αποκαλύπτει πως θα του κάνει μια πρόταση, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, με το ύφος του να είναι γεμάτο νόημα.

Τι θα δούμε στο αγώνισμα επάθλου του Survivor;

survivor spoiler αγώνισμα επάθλου

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι ίσως από τα πιο δύσκολα που έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ αρκετοί παίκτες θα καταρρεύσουν από την κούραση. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να κρατήσουν όσα περισσότερα σακίδια μπορούν στις πλάτες τους με τα πρόσωπά τους να γίνονται κατακόκκινα. Αρκετοί θα πέσουν κάτω και άλλοι θα πανηγυρίσουν έξαλλα!

Από το trailer βλέπουμε πως σίγουρα μία νίκη θα πάρουν ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελένη Χαμπέρη! Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share