Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4 - trailer (18/04): Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Καφετζή και Παππά - "Αν δε φύγει ο Τζέιμς δε θα ησυχάσω"

"Θα του κάνω μια πρόταση που θα ανατρέψει τα πάντα"! Πανικός στο επεισόδιο της Κυριακής!

17 Απριλίου 2021 12:36
Survivor 4 - trailer (18/04): Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Καφετζή και Παππά -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - trailer: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επιστρέφει την Κυριακή (18/04) με ολόφρεσκο επεισόδιο και όπως κάθε φορά θα είναι... γεμάτο εντάσεις, αφού ο Αλέξης Παππάς θα πετάξει τις σπόντες του προς το Τζέιμς Καφετζή.

Συγκεκριμένα,ο Παππάς έχοντας δει πως δε μπορεί να τον πειράξει βάζοντας στη μέση τον Ηλία Μπόγδανο μετά τον άγριο τσακωμό τους, αποφασίζει να του επιτεθεί στα ίσια! Όπως είδαμε στο trailer και ο Τζέιμς έχει ξεκινήσει να κάνει ειρωνικά σχόλια προς τον Αλέξη Παππά μιλώντας στις κάμερες για το μυαλό του!

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Παππάς, δηλώνει ότι ο στόχος του είναι ο Τζέιμς να φύγει από το παιχνίδι και αποκαλύπτει πως θα του κάνει μια πρόταση, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, με το ύφος του να είναι γεμάτο νόημα.

Τι θα δούμε στο αγώνισμα επάθλου του Survivor;

survivor spoiler αγώνισμα επάθλου

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι ίσως από τα πιο δύσκολα που έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ αρκετοί παίκτες θα καταρρεύσουν από την κούραση. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να κρατήσουν όσα περισσότερα σακίδια μπορούν στις πλάτες τους με τα πρόσωπά τους να γίνονται κατακόκκινα. Αρκετοί θα πέσουν κάτω και άλλοι θα πανηγυρίσουν έξαλλα!

Από το trailer βλέπουμε πως σίγουρα μία νίκη θα πάρουν ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελένη Χαμπέρη! Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share