Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ανιψιός του Γιάννη Σπαλιάρα!

Δεν το γνώριζε κανείς!

17 Απριλίου 2021 11:36
Survivor spoiler: Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ανιψιός του Γιάννη Σπαλιάρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor το 2017, αποκάλυψε τη συγγένεια που έχει με παίκτη του φετινού Survivor.

Συγκεκριμένα, ο... σφάχτης της καρύδας -για όσους θυμούνται- σήμερα Σάββατο 17/04, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "Dot". Ωστόσο, πριν προβληθεί η συνέντευξή του, η εκπομπή "Love It", έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό απόσμασμα, στο οποίο φαίνεται το μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής, να μιλάει για τη συγγενική σχέση που έχει με τον Παύλο Γαλακτερό, παίκτη του φετινού Survivor.

"Θεωρώ ότι το φετινό Survivor δεν θυμίζει με τίποτα τα προηγούμενα. Θυμίζει περισσότερο ριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι. Ο Παύλος είναι ανιψιός μου. Δεν με είχε πάρει τηλέφωνο πριν πάει. Ντράπηκε να με πάρει", είπε γελώντας ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε τον τσακωμό Αλέξη - Παύλου πίσω από τις κάμερες.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη ατάκα Αλέξη σε Παύλο - «Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;» - Χαμός στο Survivor

Μια απίστευτη ατάκα προς τον Παύλο Γαλακτερό είπε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να παρομοιάζει τον αντίπαλό του με... πίθηκο, λέγοντάς του πως θα του έδινε μια μπανάνα.

Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη μεταξύ τους ένταση από το προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το συμβούλιο. Το επόμενο πρωί στην παραλία, ο Αλέξης θέλησε να μιλήσει με τον Παύλο και να μάθει το λόγο, που τον αποκαλεί ως «ανθρωποφάγο».

Η νέα επίθεση του Αλέξη στον Παύλο

Ο Παύλος συνέχισε να τον αγνοεί και ο Αλέξης ξεκίνησε την επίθεσή του. «Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς. Την άλλη φορά που ήταν να ψηφιστείς γελούσες. Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;», του είπε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share