Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/04: Δε θα μπει κανένας πρώην παίκτης! Έτσι θα καλυφθεί το κενό από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις

Νέες πληροφορίες στα αυτιά του Athensmagazine.gr!

17 Απριλίου 2021 08:06
Survivor spoiler 16/04: Δε θα μπει κανένας πρώην παίκτης! Έτσι θα καλυφθεί το κενό από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πρώτο το Athensmagazine.gr έρχεται να σας αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό που όλοι περιμένουν! Τι ακριβώς; Να επιστρέψουν παλιοί παίκτες στο Survivor 4.

Κατά διαστήματα έχουν ακουστεί πολλά! Πρόσφατα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open είχε αποκαλύψει πως ο Κρις Σταμούλης θα επιστρέψει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο κοντά στο Πάσχα! Θα γίνει αυτό ωστόσο; Νέες πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως κανένας πρώην παίκτης δεν πρόκειται να επιστρέψει και ειδικά ο Κρις Σταμούλης!Και ο λόγος δεν είναι μόνο ένας!

Survivor spoiler: Γιατί δεν επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης;

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα έπεσε αρκετές φορές στο τραπέζι της παραγωγής αλλά φαίνεται να απορρίπτεται και ο λόγος δεν είναι μόνο ένας! Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έμαθε το Athensmagazine.gr δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει. Αυτό είχε ακουστεί όταν ο Αλέξης Παππάς είχε απομονωθεί στη μπλε ομάδα και ήταν μόνος του. Πλέον έχει ρόλο πρωταγωνιστή, όχι μόνο στη κόκκινη ομάδα, αλλά και στο Survivor γενικότερα.

Κρις Σταμούλης Survivor 4

Ο Αλέξης έχει δέσει και με τον Τριαντάφυλλο και με τον Σάκη Κατσούλη και με την Μαριαλένα και οι τέσσερίς τους κάνουν κολλητοί παρέα. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει κανένας Κρις!

Επίσης, η παραγωγή θεωρεί άδικο να επιστρέψουν στο παιχνίδι παίκτες που ο κόσμος είχε ψηφίσει, είχε πληρώσει από την τσέπη του, για να αποχωρήσουν! Άδικο και για τους τηλεθεατές αλλά και για τους παίκτες που είναι ακόμα μέσα στο Survivor.

Survivor spoiler: Έτσι θα καλύψει το κενό η παραγωγή

Πάμε τώρα και στην άλλη αποκάλυψη! Πως θα καλύψει η παραγωγή τις δύο κενές βδομάδες που βγαίνουν μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του Πάνου Καλλίδη και της Σοφίας Μαργαρίτη; Τo Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει πως μένουν δύο βδομάδες κενές αφού οι παίκτες είναι λιγότεροι. Η παραγωγή έχει όμως την απάντηση!

Η μια είναι ότι μπορεί την εβδομάδα του Πάσχα να μην υπάρξει αποχώρηση αλλά ακόμα και να υπάρξει θα έχουμε σύντομα και αγώνες της ελληνικής ομάδας με Τούρκους και Ρουμάνους που είναι επίσης στον Άγιο Δομίνικο! Επομένως όταν θα παίξουν μ' αυτούς δεν θα υπάρξει αποχώρηση!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share