Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Ηλίας και Τριαντάφυλλος θα είναι κολλητοί μετά το παιχνίδι»

Πρόβλεψη-«βόμβα» για τη σχέση τους

16 Απριλίου 2021 17:51
Survivor 4: «Ηλίας και Τριαντάφυλλος θα είναι κολλητοί μετά το παιχνίδι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια... ιδιαίτερη πρόβλεψη για τον Ηλία Μπόγδανο και τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor έκανε το συγκρότημα όπου τραγουδά, με τους Inco να τονίζουν πως οι δυο τους θα κάνουν κολλητή παρέα, μόλις βγουν από το ριάλιτι.

Αρχικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αγωνιστικές του ικανότητες, έχοντας βέβαια τραυματιστεί εσχάτως, ενώ, όπως είπαν η πείνα είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο, αλλά και οι εντάσεις που δημιουργούνται στην παραλία.

Survivor 4: Το σχόλιο των Inco για Ηλία και «Ντάφυ»

Όπως είπε στη συνέχεια το συγκρότημα του Ηλία Μπόγδανου, όταν βγει από το Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο θα τα βρουν και θα γίνουν κολλητοί.

«Η σχέση τους είναι αγάπης και μίσους. Υπήρχε μια αντιπαλότητα αλλά τώρα δεν την βλέπουμε τόσο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως όταν βγουν θα κάνουν κολλητή παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Survivor 4 - Μπόγδανος: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής; Αδιανόητο ποσό!

Μπορεί όταν μπήκε στο Survivor να ήταν πραγματική δύναμη ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά μετά από 2 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δεν είναι καν στην τοπ πεντάδα τον στατιστικών. Αυτό δεν λέει κάτι, απλά το αναφέρουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως πριν ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες διαπραγματεύτηκαν καλά με τον Ατζούν για το κόστος τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, αλλά έκανε καλό deal, δεν μπορούμε να πούμε.

Πριν μπει στο παιχνίδι ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή τη... μάθετε περισσότερα για τον Ηλία Μπόγδανο στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share