Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αδιανόητο σκηνικό - Μαζεύονται κάτω από το σπίτι του Κρις για αυτόγραφα

Τι άλλο θα δούμε...

16 Απριλίου 2021 17:08
Survivor 4: Αδιανόητο σκηνικό - Μαζεύονται κάτω από το σπίτι του Κρις για αυτόγραφα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο είναι το σκηνικό, που εντοπίστηκε στο σπίτι του Κρις Σταμούλη, τον οποίο βλέπουμε να υπογράφει και να πετά από το μπαλκόνι του αυτόγραφα σε κόσμο, που κάνει ουρές για ένα εξ αυτών.

Survivor 4: Ο Κρις... υπογράφει αυτόγραφα και τα πετά στο συγκεντρωμένο πλήθος

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε, εμφανίζεται ο δικηγόρος του Survivor να προσφέρει αυτά τα αυτόγραφα, προκαλώντας... χαμό ανάμεσα στους θαυμαστές του, με τον ίδιο πρόσφατα να αποκαλύπτει το παρασκήνιο της κόντρας με τον Τζέιμς.

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε σήμερα (16/4) στην εκπομπή «Love it», κάνοντας άπαντες να αναρωτιούνται για το τι άλλο μας περιμένει σε αυτή την χώρα...

Survivor spoiler 10/04: Δύο πρώην παίκτες επιστρέφουν στο Survivor - Δεν είναι μόνο ο Κρις Σταμούλης!

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν για ακόμα μια φορά στο Survivor 4, μετά την αλλαγή των ομάδων, αφού αναμένεται να επιστρέψουν στο ριάλιτι και παλαιότεροι παίκτες!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Κρις Σταμούλης αναμένεται να επιστρέψει στο Survivor 4, αλλά δεν θα είναι ο μόνος, ενώ ούτε η επιστροφή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς δύσκολα μέχρι το Πάσχα που ήταν προγραμματισμένο να μπει ο Κρις θα βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς μέσα.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Αλέξης Παππάς μετράει μέρες στο Survivor, αφού την έχει γλιτώσει στο τσακ και θεωρείται δεδομένο πως αν όχι την επόμενη, την παραπάνω φορά που θα είναι υποψήφιος θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα φύγει από το ριάλιτι αλλά και τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor επιστροφή Κρις

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Απόφαση της παραγωγής είναι να μπουν 2 ακόμα παίκτες ή καλύτερα να επιστρέψουν 2 παλαιότεροι παίκτες στο Survivor. Ο λόγος είναι πως στο παιχνίδι παραμένουν 15 παίκτες και στο τέλος πρέπει να παραμείνουν 5 παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό ενώ μένουν 12 εβδομάδες μέχρι το τέλος του Survivor, αν αναλογιστούμε πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου.

Survivor spoiler: Ποιοι 2 παίκτες θα μπουν και πότε;

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνει την παραγωγή να υπάρξει άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι. Ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή για να είναι σίγουροι πρέπει να έχουν δύο παίκτες "καβάτζα" αφού οι θα πρέπει να υπάρξουν 2 παραπάνω αποχωρήσεις από τους παίκτες που έχουν απομείνει. Οπότε πρέπει να μπουν δύο παίκτες ακόμα.

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού για παίκτη που επιστρέφει στο Survivor τυχαίο δεν ήταν. Μπορεί να μην μπει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως τους ανακοίνωσε ο παρουσιαστής αλλά τους έβαλε μια ιδέα στο μυαλό για επιστροφή παίκτη. Ο ένας έχουμε πει πως θα είναι ο Κρις Σταμούλης! Όσο για τον άλλον θα είναι ένας παίκτης που έχει βγει πρόσφατα από το ριάλιτι και κατα προτίμηση γυναίκα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως η παραγωγή έχει ενημερώσει την Άννα Μαρία Βέλλη πως ίσως υπάρξει περίπτωση να χρειαστεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Λέτε;

Survivor επιστροφή Άννας Μαρίας

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share