Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Κάρφωσε» τον Ηλία η Μαριάνθη - «Ακολουθούσε Κοψιδά, Κόρο και Καρολίνα»

«Ο πιο αληθινός είναι ο Μπάρτζης»

16 Απριλίου 2021 16:46
Survivor 4: «Κάρφωσε» τον Ηλία η Μαριάνθη - «Ακολουθούσε Κοψιδά, Κόρο και Καρολίνα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όλα σχετικά με το Survivor και, μεταξύ άλλων, «κάρφωσε» τον Ηλία Μπόγδανο, τονίζοντας πως επηρεαζόταν έντονα από άτομα, όπως ο Κοψιδάς, ο «Κόρο» και η Καρολίνα.

Παράλληλα η Μαριάνθη, όπως είπε και χθες στο Καλό Μεσημεράκι, θεωρεί πως ο πιο αληθινός παίκτης του παιχνιδιού είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ωστόσο την ίδια στιγμή τόνισε πως πολύ καλό παιδί είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor 4: Το σχόλιο της Μαριάνθης για τον Ηλία

«Ο πιο αληθινός παίκτης είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Ο Ηλίας είναι επίσης ένα παιδί με καλή ψυχή απλά έχει μπει έτσι λίγο παραπάνω στο παιχνίδι. Όσο ήμουν εγώ στο παιχνίδι θεωρούσα ότι επηρεάζεται από κάποιους παίκτες, τον Γιώργο Κοψιδά, τον Κόρο και την Καρολίνα. Με την Καρολίνα ήταν πολύ κοντά, καθαρά φιλικά γιατί και ο Ηλία έχει σχέση στην Ελλάδα και μάλιστα μιλάει και πολύ συχνά για την κοπέλα του και για το πόσο ερωτευμένος είναι», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι

«Δε θα έβαζα καπετάνιο τον Τζέιμς, κάποιες φορές μπορεί να σκεφτεί λίγο πιο επικίνδυνα. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Παίζει έξυπνα και στα παιχνίδια δύναμης. Ξέρει πώς να χειριστεί, θέλει τρόπο δεν θέλει κόπο και ο Τζέιμς τον έχει τον κόπο.

Ο Παππάς είναι κι αυτός ένας καλός παίκτης, αλλά θεωρώ ότι είναι ο «καλός» έξυπνος. Ξέρει να χειριστεί τα πράγματα αλλά υπέρ του καλού. Προτεραιότητα για όλους είναι ο εαυτός μας αλλά θεωρώ ότι ο Άλεξ δεν το βλέπει ατομικά. Δεν στρέφεται στο πονηρό.

Στην αρχή η Νικολέτα δεν μιλούσε αλλά έπειτα, αφού είδε τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι και είδε τι γίνεται ξεκίνησε να έχει και η Νικολέτα μια παράξενη συμπεριφορά απέναντί μου. Με τη Νικολέτα είχαμε αντιπαλότητα και ανταγωνισμό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share