Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Μαριάνθη... διαφωνεί με όλους - «Ο Αλέξης Παππάς παλεύει για το καλό»

Έτσι θεωρεί εκείνη...

16 Απριλίου 2021 16:20
Survivor 4: Η Μαριάνθη... διαφωνεί με όλους - «Ο Αλέξης Παππάς παλεύει για το καλό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μαριάνθη Κάσδαγλη φαίνεται πως δε συμφωνεί με όλους τους υπόλοιπους, σχετικά με τον χαρακτήρα του Αλέξη Παππά στο Survivor, με την ίδια να τονίζει πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, όπως και ο Τζέιμς, με τη διαφορά ότι παλεύει για το καλό.

Η πρώην «κόκκινη» παίκτρια, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιον θέλει για νικητή, εξήγησε πως ο Τζέιμς πολλές φορές μπορεί να φέρει το παιχνίδι στο δικά του μέτρα προκειμένου να επωφεληθεί ενώ ο Αλέξης φροντίζει για το κοινό καλό.

Παράλληλα, σχετικά με την Νικολέτα ανέφερε πως είχε αντιπαλότητα μαζί της, σχολιάζοντας το μεταξύ τους άγριο καβγά.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι

«Δε θα έβαζα καπετάνιο τον Τζέιμς, κάποιες φορές μπορεί να σκεφτεί λίγο πιο επικίνδυνα. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Παίζει έξυπνα και στα παιχνίδια δύναμης. Ξέρει πώς να χειριστεί, θέλει τρόπο δεν θέλει κόπο και ο Τζέιμς τον έχει τον κόπο.

Ο Παππάς είναι κι αυτός ένας καλός παίκτης, αλλά θεωρώ ότι είναι ο «καλός» έξυπνος. Ξέρει να χειριστεί τα πράγματα αλλά υπέρ του καλού. Προτεραιότητα για όλους είναι ο εαυτός μας αλλά θεωρώ ότι ο Άλεξ δεν το βλέπει ατομικά. Δεν στρέφεται στο πονηρό.

Στην αρχή η Νικολέτα δεν μιλούσε αλλά έπειτα, αφού είδε τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι και είδε τι γίνεται ξεκίνησε να έχει και η Νικολέτα μια παράξενη συμπεριφορά απέναντί μου. Με τη Νικολέτα είχαμε αντιπαλότητα και ανταγωνισμό».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share