Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδες Μαριαλένα με Νικολέτα;

Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Ατζούν!

16 Απριλίου 2021 08:27
Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδες Μαριαλένα με Νικολέτα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Έχει βουίξει το διαδίκτυο για αλλαγή των παικτριών στο Survivor 4 ανάμεσα στη μπλε και την κόκκινη ομάδα!

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Μαριαλένα έχει πιέσει απίστευτα την παραγωγή να την μεταφέρει στη κόκκινη ομάδα αλλιώς θα σκεφτεί σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η παραγωγή δεν μπαίνει στη διαδικασία να δέχεται απειλές από κανέναν! Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: "Όποιος θέλει να φύγει η πόρτα είναι ανοικτή". Ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να την μεταφέρουν στη κόκκινη ομάδα για άλλους λόγους.

Survivor spoiler

Survivor spoiler: Στους κόκκινους η Μαριαλένα, στους μπλε η Νικολέτα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η παραγωγή δεν θέλει να προχωρήσει σ άλλη αλλαγή των ομάδων. Η νέα μείξη έχει ηρεμήσει κάπως τα πράγματα και δεν θέλει... μπελάδες. Ωστόσο το γεγονός πως η Μαριαλένα έχει απομονωθεί στη μπλε ομάδα δεν αρέσει στην παραγωγή. Δεν θέλει άλλους τσακωμούς και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες για αυτό και πολλοί έχουν ηρεμήσει, όπως για παράδειγμα ο Κόρο.

Μάλιστα η παραγωγή έχει παρατηρήσει πως από την μέρα που "χώρισε" τον Σάκη με την Μαριαλένα τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει! Όχι φυσικά ότι φταίει αυτό, πόσο "έρωτα" άλλωστε να αντέξουν οι τηλεθεατές. Όμως τα νούμερα αυτό δείχνουν.

Έτσι φέρεται να έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να κάνουν μια τράμπα ανάμεσα στη Μαριαλένα και την Νικολέτα, με την τελευταία να έχει φιλαράκια στη μπλε ομάδα, όπως η Ελένη, ο Παύλος και ο Κόρο και δεν θα είχε πρόβλημα να αλλάξει πλευρά.

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδες Μαριαλένα με Νικολέτα;

Ωστόσο όταν η πρόταση αυτή έφτασε στα αυτιά του Ατζούν, ο παραγωγός έγινε... Τούρκος και ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή στα ρόστερ των ομάδων! Οπότε η Μαριαλένα ή θα πρέπει να βολευτεί με την μπλε ομάδα ή θα πρέπει να πάρει την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share