Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου η Μαριαλένα!

Το δύσκολο βράδυ που κατέρρευσε!

15 Απριλίου 2021 14:57
Survivor spoiler: Ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου η Μαριαλένα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4, η οποία δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ψυχολογικά!

Είναι κοινό μυστικό στη παραλία του Αγίου Δομίνικου πως εφόσον δεν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είχε ζητήσει να αποχωρήσει! Έχει πιεστεί τόσο πολύ ψυχολογικά που δύσκολα θα άντεχε! Βέβαια θα μας πείτε πως αν δεν είχε μπει ο Σάκης τότε δεν θα είχε συμβεί ότι έχει συμβεί! Δεν θα είχαν χαλάσει οι σχέσεις της με τον Τζέιμς και τον Νίκο και ίσως ήταν όλα όπως πριν!

Όμως επειδή δεν πρέπει να μιλάμε θεωρητικά και με τα... αν, η αλήθεια είναι μια! Πως η Μαριαλένα στηρίζεται αποκλειστικά στον Σάκη Κατσούλη, την ίδια στιγμή που η ψυχολογία της είναι στα τάρταρα. Το γεγονός πως άλλαξαν όλη της την παρέα ομάδα και την κράτησαν μόνο με την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία και αποχώρησε, την επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά! Και προχτες ήρθε η οριστική κατάρρευση! Που ακριβώς;

Survivor spoiler: Ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου η Μαριαλένα!

Survivor spoiler: Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την τραγική ψυχολογία της Μαριαλένας!

Πότε λύγισε λοιπόν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η ψυχολογία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έπεσε πάρα πολύ την μέρα που κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας οι κόκκινοι και μαζί το πάρτι στο Κόνκο Μπόνκο! Εκεί η Μαριαλένα κατάλαβε πως θα πάνε όλοι της οι φίλοι χωρίς εκείνη!

Όταν επέστρεψαν οι κόκκινοι στην παραλία βρήκαν μια Μαριαλένα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με την ίδια να κλαίει και να πέφτει στην αγκαλιά του Σάκη μόλις επέστρεψε! Εκεί κατάλαβε πως είναι εντελώς μόνη στη κόκκινη ομάδα, περνώντας το πιο δύσκολο βράδυ της στον Άγιο Δομίνικο!

Το επόμενο πρωί η Μαριαλένα ζήτησε την βοήθεια της ψυχολόγου της παραγωγής, η οποία φυσικά από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της και κατάφερε να την ηρεμήσει! Ωστόσο δύσκολα το όλο κλίμα με την ομάδα της θα γυρίσει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share