Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε 13 κιλά και συνεχίζει: Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της Άννας Μαρίας Βέλλη 20 μέρες μετά το Survivor

Άλλος άνθρωπος!

15 Απριλίου 2021 14:23
Έβαλε 13 κιλά και συνεχίζει: Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της Άννας Μαρίας Βέλλη 20 μέρες μετά το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε τρία, ούτε πέντε, ούτε 10 αλλά… 13 ολόκληρα κιλά έβαλε η Άννα Μαρία Βέλλη, 20 περίπου μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

H ίδια, είχε σχολιαστεί πολύ για τον σωματότυπό της κατά τη διάρκεια παραμονής της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κι αυτό διότι έμοιαζε να έχει χάσει πολύ βάρος από το ήδη αδύvατο κoρμί της.

«Μπήκα στο παιχνίδι 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δεν δίστασε, πάντως, να αναρτήσει φωτογραφία με τη σημερινή της, σαφώς πιο πληθωρική, εικόνα κάνοντας τη σύγκριση του πριν με το μετά.

Δείτε τη σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της Άννας Μαρίας Βέλλη 20 μέρες μετά το Survivor

Survivor 4: Η Καινούργιου έβγαλε στη σέντρα την Άννα Μαρία - «Το ήξερες πριν πας ότι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει χαριστεί σε κανέναν παίκτη του Survivor και η Άννα Μαρία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με την παρουσιάστρια να τη βγάζει στη σέντρα.

Με αφορμή τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν είναι όλα καλά με το αγόρι της, με την Άμι Γιάμι, που μεταξύ άλλων έριξε τα «καρφιά» της για την Ελευθερία, να δείχνει ενοχλημένη και την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» να της αναφέρει, δικαιολογημένα, πως ήταν λογική η ερώτηση, από τη στιγμή που βρέθηκε σε ριάλιτι.

Survivor 4: Η ατάκα της Καινούργιου για την απάντηση της Άννας Μαρίας

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου. Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη Παππά οπότε δεν νομίζω ότι είμαι το στιλ του. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ξέρουν οι δυο τους, εγώ δεν έχω δει κάτι», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Η ατάκα, βέβαια, «Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου», ενόχλησε όπως φάνηκε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία θέλησε να της απαντήσει on air:

«Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω κι απλά. Αλλά η κοπέλα πήγε σε ένα ριάλιτι, ήξερε ότι θα ασχοληθούμε γενικότερα με την ζωή της. Εντάξει από εκεί και πέρα σχολιάσαμε την σχέση της με τον Νίκο από εκεί και πέρα εντάξει, μην πιστεύει ότι με αυτό κοιμόμαστε!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share