Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Δερμετζόγλου για Survivor: "Στο δικό μας είχε γίνει σεξ με παίκτες και παραγωγή"

Σοβαρές καταγγελίες στη δημοσιότητα 8 χρόνια μετά!

15 Απριλίου 2021 13:59
Δερμετζόγλου για Survivor:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαρτυρία "φωτιά" παραχώρησε Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια του πρώτου Survivor, στην εκπομπή "Πρωινό" αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά καταστάσεις που βίωσε τότε που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, κατηγόρησε την παραγωγή για αμέλεια σε κάποια θέματα.

Survivor - Οι καταγγελίες της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου

"Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Τότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, δεν είχαμε ούτε έπαθλα φαγητού ούτε γιατρούς. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί, αλλά δεν μας παρείχαν τίποτα, μόνο νερό. Ο πόνος ο δικός μας ήταν 80% τηλεθέαση στην Ελλάδα. Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε, να υποφέρουμε για την τηλεθέαση, δεν τους ένοιαζε. Πέρασα πολλά στάδια στο Survivor, περισσότερα γυναικολογικά, ψυχολογικά, σωματικά, πληγές, κατάθλιψη.

Τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και τον δόλο. Για αυτό τα επόμενα Survivor κάνεις κιχ και τρέχουν οι γιατροί. Κινήθηκα δικαστικά για πάρα πολλά χρόνια. Και με την παραγωγή και με το Mega. Κέρδισα φυσικά. Για αυτό και με ψιλοθάψαν κιόλας, μου κλείσανε όλες τις πόρτες. Κέρδισα 200.000 ευρώ και τα 46.000 τα πήρε η εφορία. Δεν άξιζε…

Δερμετζόγλου για Survivor

Είχα πάθει φοβία να βγαίνω έξω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, είχα περάσει ζόρια. Μου δημιούργησαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη βαριάς μορφής μάλιστα. Πολλά χρόνια και πολλά φάρμακα. Είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, επειδή είχαμε διώξει έναν παίκτη, εμένα με απειλούσαν…

Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ. Όχι μόνο με παίκτες αλλά με παίκτες και με παραγωγή. Εγώ δεν είχα όρεξη" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Μάλιστα, η πρώτη νικήτρια του Survivor δεν δίστασε να καταγγείλει το φετινό παιχνίδι για στημένες ψηφοφορίες: "Εγώ να ξέρεις δεν πιστεύω τις ψηφοφορίες. Πιστεύω ότι τα πάντα τα στήνει η παραγωγή. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εμείς δεν είχαμε ψηφοφορία. Δεν ψηφίζει το κοινό, η παραγωγή αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει, ποιος πουλάει και ποιος όχι". Παράλληλα, δείτε εδώ το πλάνο που "κόπηκε" στο μοντάζ από την αποχώρηση της Ελευθερίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share