Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει;

Η ατάκα για το Τζέιμς που κανείς δεν πήρε χαμπάρι

15 Απριλίου 2021 12:53
Survivor spoiler: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η χθεσινή 14/4 αποχώρηση από το Survivor, αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως την πιο όμορφη μέχρι στιγμής στο φετινό παιχνίδι.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τραγούδησαν έχοντας αγκαλιά την Ελευθερία, έκλαψαν και την χαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά.

Κάτι που, όμως, έγινε από λίγους αντιληπτό ήταν η ατάκα που είπε στο αυτί του Αλέξη Παππά η Ελευθερία Ελευθερίου την στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Ο Αλέξης Παππάς και η τραγουδίστρια παρά τον άσχημο τσακωμό που είχαν τον πρώτο καιρό στο Survivor, στην συνέχεια φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά μεταξύ τους και μάλιστα προς το τέλος κατηγορήθηκε από πολλούς η Ελευθερία πως είχε γίνει το... εκτελεστικό όργανο του ηθοποιού στις κομπίνες του.

Λίγο πριν κλείσει για πάντα την πόρτα του Άγιου Δομίνικου πίσω της η Ελευθερία Ελευθερίου ο ένας πήρε αγκαλιά τον άλλο και η τραγουδίστρια του είπε στο αυτί χαρακτηριστικά "Τελείωσε τον Τζέιμς" με τον Αλέξη Παππά εκείνη την στιγμή να γελά χαμηλόφωνα.

Survivor spoiler: Το πλάνο που "κόπηκε" στο μοντάζ από την αποχώρηση της Ελευθερίας!

Survivor spoiler: Ότι στο Survivor 4 γίνεται του... μοντάζ το πανηγύρι το γνωρίζαμε, γι' αυτό το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τα πάντα!

Το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σας είχε ενημερώσει πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει και φυσικά το spoil επιβεβαιώθηκε. Σήμερα σας αποκαλύψαμε και τα ποσοστά στις ψήφους, με την Κύπρια τραγουδίστρια να έρχεται πανηγυρικά τελευταία και να αποχωρεί.

Ωστόσο η ίδια δεν απογοητεύτηκε αφού έφυγε... γεμάτη όπως τόνισε και το Survivor για εκείνη αποτελεί παρελθόν! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Ελευθερίας για την αποχώρηση της εβδομάδας αμέσως η σκηνή συμπληρώθηκε με δάκρυα συγκίνησης!

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, αποχαιρέτησαν τραγουδώντας την Ελευθερία και στην συνέχεια την αποχαιρέτησαν ένας ένας ξεχωριστά. Ωστόσο συνέβη και κάτι που η παραγωγή αποφάσισε να το κόψει στο μοντάζ! Το γιατί; Το γνωρίζει μόνο η ίδια...

Survivor spoiler: Το πλάνο που

Survivor spoiler 15/04: Ποιο είναι το πλάνο της αποχώρησης που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Ποιο πλάνο λοιπόν "κόπηκε" από την παραγωγή; Η Ελευθερία λοιπόν όταν αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες, με τελευταίο τον Αλέξη Παππά, πήγε να κατευθυνθεί προς την έξοδο! Τότε λοιπόν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην πλευρά της και την πήρε αγκαλιά βάζοντας τα κλάματα. Αμέσως τα δάκρυα "πήραν" τα δύο κορίτσια με την Μαριαλένα, για ακόμα μια φορά, να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη και να ξεσπάει σε λυγμούς.

Τώρα γιατί η παραγωγή αποφάσισε να κόψει την σκηνή; Ίσως γιατί πάντα δεν δείχνει τον παίκτη που αποχωρεί να χαιρετάει τους αντιπάλους, παρότι έχει συμβεί αρκετές φορές. Μόνο μια φορά είχε αποφασίσει να το δείξει. Θυμάστε πότε ήταν αυτή η φορά; Στην αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου. Τότε που είχαν πάει να την αγκαλιάσουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και ο Νίκος Μπάρτζης!

Δείτε την σκηνή από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share