Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 15/04: "Γιώργο θέλω να ..." - Μετά από 40 μέρες ζήτησε συγνώμη από τον Κόρο ο Τριαντάφυλλος!

Οι αμοιβαίες εξηγήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες!

15 Απριλίου 2021 11:19
Survivor spoiler 15/04:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο πίσω από τις σχέσεις του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Κόρομι! Τα βρήκαν ξανά τα δύο παιδιά;

Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε χτες η κίνηση του Κόρο να αγκαλιαστεί με τον Τριαντάφυλλο με αφορμή τα γενέθλια του Νικολά, του γιου του Ντάφυ! Ωστόσο πίσω από όλο αυτό υπάρχει παρασκήνιο! Διότι με τις σχέσεις που φαίνεται να έχουν τα δύο παιδιά θα αρκούσε ένα απλό χρόνια πολλά του Κόρο προς τον Τριαντάφυλλο για τις ευχές και τίποτα περισσότερο.

Παρόλα αυτά ο Τριαντάφυλλος μόλις κατάλαβε ότι ο Γιώργος του εδινε το χέρι για να του ευχηθεί τον πήρε μια πολύ σφικτή αγκαλιά, δείχνοντας πως το ευχαριστιέται και πως ο Κόρο είναι ένας άνθρωπος που τον θέλει στη ζωή του! Ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτό!

Survivor spoiler: Αποκάλυψη! Άφησε η παραγωγή τον Τριαντάφυλλο να επικοινωνήσει με τον γιο του;

Survivor spoiler 15/04: 'Γιώργο θέλω να ...' - Ζήτησε συγνώμη από τον Κόρο ο Τριαντάφυλλος!

Survivor: Τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κόρο;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr Τριαντάφυλλος και Κόρο ήρθαν πριν λίγες μέρες σε επαφή με πρωτοβουλία του τραγουδιστή! Ο Ντάφυ φέρεται να ζήτησε από τον Γιώργο να μιλήσουν και εκείνος δέχτηκε! Ο Τριαντάφυλλος του είπε πως θέλει να ρίξουν τους τόνους μετά από όλα έχουν συμβεί και πως πλέον που βρίσκονται σε ξεχωριστές ομάδες δεν χρειάζεται να κρατάνε κακίες!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μας ο Τριαντάφυλλος παραδέχτηκε στον Κόρο πως η αντίδρασή του όταν τον είχε δώσει υποψήφιος ήταν τραγική και πως το έχει μετανιώσει, ζητώντας του συγνώμη. Από την πλευρά του ο Κόρο παραδέχτηκε και εκείνος πως του έκανε επιθέσεις και τον χαρακτήριζε με διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως το "παλτό" και πως ήταν λάθος από πλευρά τους!

Τα δύο παιδιά κατέληξαν πως δεν χρειάζεται να κρατάνε κακίες ο ένας προς τον άλλον και πως τώρα που θα τελειώσει σιγά σιγά το Survivor και δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα θα ήθελαν να κρατήσουν επαφές! Αυτό κι αν είναι ανατροπή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share