Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος είναι οι πιο γαμάτοι παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor!

Συγνώμη παιδιά αλλά για ριάλιτι πρόκειται - Δείτε Champions League αλλιώς

15 Απριλίου 2021 09:50
Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος είναι οι πιο γαμάτοι παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί αρκετοί να τον κράζουν και να είναι αρκετά αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό όμως ο Αλέξης Παππάς είναι παίκτης που θέλουμε να βλέπουμε σε ριάλιτι!

Τι θέλω να πω; Έχετε φανταστεί πως θα ήταν το Survivor χωρίς τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο; Τι τηλεθέαση να έκαναν; Αλήθεια τώρα θα καθόσασταν να βλέπετε τις... προφητείες του Κώστα Παπαδόπουλου, τις αγκαλίτσες της Καρολίνας με τον Ηλία, τα νιαουρίσματα της Νικολέτας, τα χαδάκια του Σάκη με την Μαριαλένα αν δεν υπήρχε ένας Αλέξης Παππάς ή στην χειρότερη ένας Τριαντάφυλλος;

Μπήκανε λέει στο Survivor ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος για να κάνουν ριάλιτι και δεν είναι καλοί αγωνιστικά. Συγνώμη παιδιά αλλά για... ριάλιτι πρόκειται το Survivor. Αν ήταν αγώνισμα θα πήγαιναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι στον Άγιο Δομίνικο! Ο Ατζούν αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους και ψάχνει τρόπους να κρατήσει και τους δύο για καιρό στον Άγιο Δομίνικο και να γεμίζει ταυτόχρονα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς από τα έσοδα που έρχονται από την τηλεθέαση.

Αλέξης Παππάς είναι ο πιο γαμάτος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από το Survivor!

Νούμερα ένα τρεντς στο Twitter είναι κάθε βράδυ που έχει Survivor αυτοί οι δύο φίλοι! Όλοι σχολιάζουν καθημερινά Τριαντάφυλλος και Αλέξη! Ναι, οκ πολλοί τους βρίζουν αλλά η καλύτερη διαφήμιση είναι η... δυσφήμιση! Αν θέλετε αγωνιστικό κομμάτι παιδιά, συγνώμη, αλλά χτες είχε ωραία ματσάκια για το Champions League, θα μπορούσατε να το γυρίσετε εκεί! Από την στιγμή που έχετε επιλέξει να βλέπεται ένα ριάλιτι, θα πρέπει να καταλάβετε πως πρόκειται για ριάλιτι.

Και ειδικά στο φετινό Survivor, που έχουμε παρατηρήσει όλες πολλές σκηνές είναι στημένες, παίκτες σαν τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο είναι υπεραπαραίτητοι! Αυτοί φέρνουν την τηλεθέαση, αυτοί παραμένουν στο παιχνίδι και σιγά σιγά βλέπετε πως αδιάφοροι παίκτες, που παρότι είναι καλοί αγωνιστικά, επιστρέφουν στην Ελλάδα και στα σπίτια τους! Συγνώμη που θα σας την χαλάσω αλλά Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος είναι πιο γαμάτες προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share