Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 15/04: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Βόμβα στη πρώτη θέση!

Με ποια διαφορά έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου;

15 Απριλίου 2021 08:09
Survivor spoiler 15/04: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Βόμβα στη πρώτη θέση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού!

Αναμφισβήτητα ήταν η πιο όμορφη αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε Survivor, όχι μόνο στο φετινό! Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με πρώτο τον Τριαντάφυλλο, σηκώθηκαν όρθιοι την πήραν αγκαλιά και τραγούδησαν μαζί για να αποχαιρετήσουν την φίλη τους!

Από την πλευρά του απογοητευμένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η Ελευθερία ήταν η παίκτρια που υπέδειξε για υποψήφια με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, άρα θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το τέλος της Ελευθερίας από το Survivor 4. Όμως αυτή είναι η δουλειά όπου κερδίζει την ατομική ασυλία.

Survivor spoiler: Ποια η διαφορά στις ψήφους!

Η ψηφοφορία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού οι περισσότεροι από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι μαντέψαμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει!

Τεράστια έκπληξη όμως στο ερώτημα "ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor" αποτέλεσε η πρώτη θέση! Εκεί τερμάτισε ο Παύλος Γαλακτερός και μάλιστα με καλή διαφορά από τον Τριαντάφυλλο, με τον τραγουδιστή να βλέπει πως χάνει την πρώτη θέση για δεύτερη σερί εβδομάδα, μετά την προηγούμενη που τον είχε περάσει ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Survivor spoiler 15/04: Διέρρευσαν τα αποτέλεσματα της ψηφοφορίας

Πάμε όμως στη συνέχειά μας. Δεύτερος ήρθε, όπως προαναφέραμε ο Ντάφυ, ενώ πιο κοντά στην Ελευθερία Ελευθερίου και την έξοδό του από το Survivor βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχασε πολλές ψήφους σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα, δείχνοντας πως στις επόμενες ψηφοφορίες θα έχει... θεματάκι, μιας και θα είναι σίγουρα υποψήφιος μόλις ξαναχάσουν οι μπλε!

Όσον αφορά την Ελευθερία, η αποχώρηση της είχε κριθεί από νωρίς αφού σε καμία περίπτωση δεν ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και με χιλιάδες ψήφους λιγότερους έφυγε από το Survivor 4 και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τα ποσοστά που πήρε ο κάθε παίκτης:

  1. Παύλος Γαλακτερός 38%
  2. Τριαντάφυλλος 30%
  3. Κώστας Παπαδόπουλος 22%
  4. Ελευθερία Ελευθερίου 10%

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share