Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άγρια κόντρα Τζέιμς και Μαριαλένας - «Ο Σάκης σου είναι ένας κωλοτούμπας»

Τρομερός καβγάς στην παραλία!

14 Απριλίου 2021 22:59
Survivor 4: Άγρια κόντρα Τζέιμς και Μαριαλένας - «Ο Σάκης σου είναι ένας κωλοτούμπας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια κόντρα υπήρξε για ακόμη μια φορά στο Survivor στο διαρκή «πόλεμο» μεταξύ των δύο κλικών της παραλίας, με τον Τζέιμς Καφετζή και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αυτή την φορά να λογομαχούν για μια σωρεία θεμάτων.

Όλα ξεκίνησαν, πέραν των προηγούμενων αφορμών για το «μαγείρεμα» των ψήφων, από μια άσχημη έκφραση του Τζέιμς, ο οποίος είπε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι «κωλοτούμπας», επειδή ψήφισε την Νικολέτα Μαυρίδη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ είχε πει πως θα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια. Το σχόλιο αυτό εξόργισε τη Μαριαλένα, η οποία είπε στο συμπαίκτη της πως για ακόμη μια φορά της ασκεί ψυχολογικό πόλεμο.

Survivor 4: Καβγάς Τζέιμς και Μαριαλένας - Συνεχίζεται ο «πόλεμος» για τις κλίκες

Ο Τζέιμς και ο Νίκος γέλασαν με αυτό το σχόλιο και, με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την κουβέντα που είχε με τη Μαριαλένα σχετικά με τις ψηφοφορίες στο συμβούλιο. Παράλληλα, της είπαν πως ο Αλέξης Παππάς και η κλίκα του... τη δασκαλεύουν, ενώ όταν ήρθε ο Σάκης ενδιαφέρονταν πραγματικά για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Μαριαλένα αντέδρασε σε εκείνο το σημείο, τονίζοντας πως η Μαριπόζα της αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον του Τζέιμς ήταν ψεύτικος και της είχε πει, ότι η Μαριαλένα είναι χαζή και «δεν της κόβει». Ο Αλέξης και ο Σάκης έσπευσαν επίσης να την υπερασπιστούν, μπαίνοντας επίσης στην κουβέντα.

Survivor 4: Πανικός με τον Λιανό - «Όχι σε μένα τα παράπονά σου...»

Πανικός επικράτησε με τον Γιώργο Λιανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να αναγκάζεται να τοποθετηθεί δημόσια, αφού πολλοί τον κατηγορούν για τη στάση που έχει με ορισμένους παίκτες στο Survivor.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πέρα από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, είχαμε και κόντρες. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς διατήρησε χαμηλούς τόνους και τον καβγά ξεκίνησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Οι κατηγορίες στον Λιανό και η απάντηση του παρουσιαστή

Ο Τζέιμς έκανε απανωτές ερωτήσεις χωρίς να αφήνει τον Σάκη να μιλήσει κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να πάρει θέση και να του ζητήσει να σταματήσει για να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει τον λόγο του, με το πλάνο του trailer να «κόβεται» στο μοντάζ.

Εκείνος που δεν κατάφερε να μιλήσει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, γύρω από τον οποίο και τον τραυματισμό που είχε, έγινε όλη η κουβέντα και ο καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη.

Ο Λιανός δέχθηκε παράπονα για τη στάση, που φάνηκε να έχει, αλλά με τη σειρά του εξέθεσε την παραγωγή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το μοντάζ ευθύνεται που βρέθηκε κι εκείνος σε δύσκολη θέση.

Survivor Γιώργος Λιανός κατηγορίες

Survivor Γιώργος Λιανός απάντηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share