Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Survivor 4: Νέα επίθεση Κώστα σε Ελευθερία - «Ήρθες να κλέψεις πεινασμένο άνθρωπο, δεν έχεις θέση εδώ»

Τα έβαλε ξανά με την τραγουδίστρια!

14 Απριλίου 2021 22:40
Survivor 4: Νέα επίθεση Κώστα σε Ελευθερία - «Ήρθες να κλέψεις πεινασμένο άνθρωπο, δεν έχεις θέση εδώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα επίθεση προχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος προς την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, με τον πρώτο να αναφέρεται ξανά στο περιστατικό, όπου η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει στο μπαούλο της μπλε ομάδας.

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε για αυτό το θέμα στο συμβούλιο του νησιού, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, με τους συμπαίκτες του να του λένε πως έκανε λάθος και τον Τριαντάφυλλο να του ρίχνει «βολές» μπροστά στην κάμερα για ακόμη μια φορά.

Survivor 4: Τα νέα «καρφιά» του Κώστα στην Ελευθερία

Φαίνεται, όμως, ότι ο Κώστας πνίγηκε από το δίκιο του και συνέχισε να επιτίθεται στην Ελευθερία, που και πάλι δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα. «Εγώ έρχομαι κάθε πρωί και τραβάω με το χέρι το χταπόδι κι εσύ έρχεσαι να κλέψεις πεινασμένους ανθρώπους; Δεν έχεις θέση σε αυτό το παιχνίδι», είπε μπροστά στην κάμερα.

Survivor spoiler 14/04, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4! Κώστας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος, Παύλος Γαλακτερός ή Ελευθερία Ελευθερίου;

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης που φεύγει απόψε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ελλάδα! Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Παππάς! Ο Ηλίας Μπόγδανος, παρότι είχε τσακωθεί με τον Αλέξη, επέλεξε μια κίνηση αιφνιδιασμού και δεν τον έδωσε υποψήφιο, αφού αποφάσισε να ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά. Έτσι έδωσε την Ελευθερία και η τετράδα ολοκληρώθηκε. Ποιος είναι όμως ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Αρχικά να τονίσουμε πως ακόμα σίγουρο spoil στο 100% δεν έχουμε αλλά οι διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν πέφτουν ποτέ έξω, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον παίκτη που αποχωρεί και τον τρίτο! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr που διεξάγεται εδώ και λίγα λεπτά.

Survivor spoiler αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με τις ψηφοφορίες αυτές, Τριαντάφυλλος και Παύλος Γαλακτερός δίνουν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση και δείχνουν δύο πράγματα! Πρώτον ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και παραμένουν πανηγυρικά στο Survivor 4 και δεύτερον πως η πρώτη θέση του Κώστα Παπαδόπουλου την περασμένη εβδομάδα ήταν τυχαία και απλά πήρε αρκετές ψήφους από εκείνους που ήθελαν να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Ποιος φεύγει τελικά; Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος και στην τελευταία θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελευθερία Ελευθερίου! Οπότε θεωρείται σχεδόν απίθανο να παραμείνει η Ελευθερία στo Survivor 4 και πιο πιθανό είναι να αποτελεί τον παίκτη που βρίσκεται αυτή την στιγμή στον ξενοδοχείο!

UPDATE: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε οριστικά από το Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/04

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share