Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βολές» Τριαντάφυλλου σε Κώστα - «Είσαι άνθρωπος με κακία, ντροπή σου...»

Νέα επίθεση από τον «Ντάφυ»!

14 Απριλίου 2021 22:28
Survivor 4: «Βολές» Τριαντάφυλλου σε Κώστα - «Είσαι άνθρωπος με κακία, ντροπή σου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος δε δίστασε για ακόμη μια φορά στο φετινό Survivor να βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ρίχνοντας τις «βολές» του σχετικά με τον χαρακτήρα του ζαχαροπλάστη.

Αφορμή για τον «Ντάφυ» ήταν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Κώστας, τη στιγμή που πήρε το λόγο κι έπρεπε να απευθυνθεί στον κόσμο, μίλησε στην Ελευθερία και υπενθύμισε το περιστατικό, όπου την είδαν να κοιτάζει το μπαούλο της μπλε ομάδας, γεγονός για το οποίο ακόμη και οι φίλοι του είπαν πως έκανε λάθος.

Survivor 4: Η νέα επίθεση του «Ντάφυ» στον Κώστα

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, επιτέθηκε λέγοντας πως ο ζαχαροπλάστης είναι ένας άνθρωπος με κακία μέσα του. «Ντροπή σου ρε, μας το παίζεις και λαϊκός ζαχαροπλάστης», ήταν μερικές από τις ατάκες του στην κάμερα.

Survivor spoiler 14/04, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4! Κώστας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος, Παύλος Γαλακτερός ή Ελευθερία Ελευθερίου;

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης που φεύγει απόψε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ελλάδα! Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Παππάς! Ο Ηλίας Μπόγδανος, παρότι είχε τσακωθεί με τον Αλέξη, επέλεξε μια κίνηση αιφνιδιασμού και δεν τον έδωσε υποψήφιο, αφού αποφάσισε να ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά. Έτσι έδωσε την Ελευθερία και η τετράδα ολοκληρώθηκε. Ποιος είναι όμως ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Αρχικά να τονίσουμε πως ακόμα σίγουρο spoil στο 100% δεν έχουμε αλλά οι διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν πέφτουν ποτέ έξω, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον παίκτη που αποχωρεί και τον τρίτο! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr που διεξάγεται εδώ και λίγα λεπτά.

Survivor spoiler αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με τις ψηφοφορίες αυτές, Τριαντάφυλλος και Παύλος Γαλακτερός δίνουν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση και δείχνουν δύο πράγματα! Πρώτον ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και παραμένουν πανηγυρικά στο Survivor 4 και δεύτερον πως η πρώτη θέση του Κώστα Παπαδόπουλου την περασμένη εβδομάδα ήταν τυχαία και απλά πήρε αρκετές ψήφους από εκείνους που ήθελαν να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Ποιος φεύγει τελικά; Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος και στην τελευταία θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελευθερία Ελευθερίου! Οπότε θεωρείται σχεδόν απίθανο να παραμείνει η Ελευθερία στo Survivor 4 και πιο πιθανό είναι να αποτελεί τον παίκτη που βρίσκεται αυτή την στιγμή στον ξενοδοχείο!

UPDATE: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε οριστικά από το Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/04

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share