Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Αλέξη σε Μπάρτζη - «Σταμάτα ρε μ@λ@κ@ να κοιμηθούμε»

Νύσταζε και η κουβέντες του με τον Τριαντάφυλλο δεν τον άφηναν...

14 Απριλίου 2021 22:18
Survivor 4: Επίθεση Αλέξη σε Μπάρτζη - «Σταμάτα ρε μ@λ@κ@ να κοιμηθούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση προς τον Νίκο Μπάρτζη προχώρησε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, ο οποίος ήθελε να κοιμηθεί και η κουβέντα του αντιπάλου του με τον Τριαντάφυλλο δεν τον άφηνε, με αποτέλεσμα να του φωνάξει.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) άρχισε με τον Κώστα Παπαδόπουλο να συζητά με συμπαίκτες του για το συμβάν με την Ελευθερία Ελευθερίου, που πήγε να βάλει χέρι στο μπαούλο της μπλε ομάδας. Το συμβάν αυτό αναφέρθηκε στο συμβούλιο τη στιγμή, που έπρεπε να απευθυνθεί στον κόσμο, και οι συμπαίκτες του, του είπαν πως ήταν «φάουλ» η κίνηση αυτή, με τον Γιώργο Λιανό πάντως να κατηγορείται για ένα περιστατικό.

Survivor 4: Η συζήτηση Τριαντάφυλλου-Νίκου και η αντίδραση του Αλέξη

Το ίδιο θέμα συζητούσαν ο Τριαντάφυλλος με τον Νίκο και, σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης πετάχτηκε. «Εντάξει ρε μ@λ@κ@, χαλάρωσε να κοιμηθούμε τώρα», του είπε χαρακτηριστικά, με το μήνυμα να είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Survivor 4: «Χωρίς Τριαντάφυλλο και Αλέξη δε θα υπήρχε το ριάλιτι»

Την άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά εξέφρασε ο Γιώργος Σκούρτης, με τον φίλο του ηθοποιού του Survivor να τον υπερασπίζεται για ακόμη μια φορά, με μια κολλητή του επίσης να μιλά για τον χαρακτήρα του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο, το ριάλιτι επιβίωσης δε θα υπήρχε, ενώ σημείωσε ένταση κάποια στιγμή με τον Βαγγέλη Περρή.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιώργου Σκούρτη για Αλέξη και Τριαντάφυλλο

«Αυτό το ριάλιτι δε θα υπήρχε χωρίς τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Καθένας έχει το δικό του ρόλο και τον εκτελεί άψογα.

Υποστηρίζω τον φίλο μου τον Αλέξη και αυτό δεν είναι θέμα υπερηφάνειας. Νομίζω, ότι η στρατηγική του κάπου θα βγει σχετικά με τον Τζέιμς, ίσως στη συνέχεια να τον δούμε να εκτίθεται.

Καλό είναι να μην κρίνουμε το περιβάλλον ενός ανθρώπου. Ο Αλέξης λέει τη δική του αλήθεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share