Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Οι «Ράδιο Αρβύλα»... γλέντησαν ξανά τον Τριαντάφυλλο - «Είναι η Θεσσαλονικιά εκεί μέσα...»

Για ακόμη μια φορά τα σχόλια τους «αιχμηρά» για τον «Ντάφυ»

14 Απριλίου 2021 21:53
Survivor 4: Οι «Ράδιο Αρβύλα»... γλέντησαν ξανά τον Τριαντάφυλλο - «Είναι η Θεσσαλονικιά εκεί μέσα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor δεν ξεφεύγει ποτέ από το σχολιασμό των «Ράδιο Αρβύλα», που τοποθετούνται για όσα κωμικά συμβαίνουν το ριάλιτι και, φυσικά, στο στόχαστρό τους μπήκε για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη πρόσφερε για ακόμη μια φορά γέλιο με την αναφορά της στο ριάλιτι επιβίωσης. Τόνισαν, δε, ότι η επιβίωση είναι δύσκολη, όταν δεν έχεις πού να καλλωπιστείς και, κάπου εκεί, προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου ο «Ντάφυ» κοιτάζει το πρόσωπό του σε μια κατσαρόλα.

Survivor 4: Το νέο σχόλιο για τον Τριαντάφυλλο στο «Ράδιο Αρβύλα»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι σίγουρα η Θεσσαλονικιά του Survivor», ήταν το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του, με τον τραγουδιστή εκ νέου να βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως την ημέρα που είχε κάνει το περιβόητο «ζέσταμα».

Survivor 4: «Χωρίς Τριαντάφυλλο και Αλέξη δε θα υπήρχε το ριάλιτι»

Την άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά εξέφρασε ο Γιώργος Σκούρτης, με τον φίλο του ηθοποιού του Survivor να τον υπερασπίζεται για ακόμη μια φορά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο, το ριάλιτι επιβίωσης δε θα υπήρχε, ενώ σημείωσε ένταση κάποια στιγμή με τον Βαγγέλη Περρή.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιώργου Σκούρτη για Αλέξη και Τριαντάφυλλο

«Αυτό το ριάλιτι δε θα υπήρχε χωρίς τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Καθένας έχει το δικό του ρόλο και τον εκτελεί άψογα.

Υποστηρίζω τον φίλο μου τον Αλέξη και αυτό δεν είναι θέμα υπερηφάνειας. Νομίζω, ότι η στρατηγική του κάπου θα βγει σχετικά με τον Τζέιμς, ίσως στη συνέχεια να τον δούμε να εκτίθεται.

Καλό είναι να μην κρίνουμε το περιβάλλον ενός ανθρώπου. Ο Αλέξης λέει τη δική του αλήθεια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share