Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Survivor 4: «Ο Κώστας δεν έχει καμία κόντρα με τον Τριαντάφυλλο»

Ο κουμπάρος του ζαχαροπλάστη δεν έχει την ίδια άποψη με τους υπόλοιπους...

14 Απριλίου 2021 20:35
Survivor 4: «Ο Κώστας δεν έχει καμία κόντρα με τον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τοποθέτησή του σχετικά με τον Κώστα Παπαδόπουλου έκανε ένας ο κουμπάρος του, ο οποίος έκανε λόγο κυρίως για την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση στο Survivor, αλλά και την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο.

Η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης (14/4) μέσω skype φιλοξένησε τον φίλο και κουμπάρο του Κώστα, Νίκο Καϊτιαλίδη, ο οποίος μίλησε για τον χαρακτήρα του ζαχαροπλάστη, που στο τελευταίο επεισόδιο ειρωνεύτηκε τον «Ντάφυ».

Survivor 4: Το σχόλιο του κουμπάρου του Κώστα Παπαδόπουλου

«Ο Κώστας δεν είναι ειρωνικός, έχει χιούμορ. Είναι αληθινός, αντικειμενικός. Βλέπει ότι δεν είναι τόσο καλός στα αγωνίσματα αλλά θέλει να παλεύει και ο άλλος όπως παλεύει και αυτός, δεν είναι ότι έχει κάποια κόντρα με τον Τριαντάφυλλο», είπε μεταξύ άλλων.

Survivor spoiler 14/04, part. 2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4! Κώστας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος, Παύλος Γαλακτερός ή Ελευθερία Ελευθερίου;

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης που φεύγει απόψε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ελλάδα! Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν είναι υποψήφιος αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Παππάς! Ο Ηλίας Μπόγδανος, παρότι είχε τσακωθεί με τον Αλέξη, επέλεξε μια κίνηση αιφνιδιασμού και δεν τον έδωσε υποψήφιο, αφού αποφάσισε να ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά. Έτσι έδωσε την Ελευθερία και η τετράδα ολοκληρώθηκε. Ποιος είναι όμως ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Survivor spoiler 14/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor 4;

Αρχικά να τονίσουμε πως ακόμα σίγουρο spoil στο 100% δεν έχουμε αλλά οι διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν πέφτουν ποτέ έξω, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον παίκτη που αποχωρεί και τον τρίτο! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr που διεξάγεται εδώ και λίγα λεπτά.

Survivor spoiler αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με τις ψηφοφορίες αυτές, Τριαντάφυλλος και Παύλος Γαλακτερός δίνουν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση και δείχνουν δύο πράγματα! Πρώτον ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και παραμένουν πανηγυρικά στο Survivor 4 και δεύτερον πως η πρώτη θέση του Κώστα Παπαδόπουλου την περασμένη εβδομάδα ήταν τυχαία και απλά πήρε αρκετές ψήφους από εκείνους που ήθελαν να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Ποιος φεύγει τελικά; Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος και στην τελευταία θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά, η Ελευθερία Ελευθερίου! Οπότε θεωρείται σχεδόν απίθανο να παραμείνει η Ελευθερία στo Survivor 4 και πιο πιθανό είναι να αποτελεί τον παίκτη που βρίσκεται αυτή την στιγμή στον ξενοδοχείο!

UPDATE: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε οριστικά από το Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/04

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share