Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τα είπε όλα για τον Τριαντάφυλλο ο Δασκουλίδης - «Τον ενδιαφέρει πώς θα φανεί...»

Σχολίασε τη συμμετοχή του συναδέλφου του στο ριάλιτι

14 Απριλίου 2021 19:22
Survivor 4: Τα είπε όλα για τον Τριαντάφυλλο ο Δασκουλίδης - «Τον ενδιαφέρει πώς θα φανεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Δασκουλίδης μίλησε για τον χαρακτήρα του Τριαντάφυλλου, με τους δύο συναδέλφους να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και τον πρώτο να επιβεβαιώνει το τι βλέπουμε από το δεύτερο στο Survivor.

Ο Δασκουλίδης αναφέρθηκε στο ότι πρόκειται για ένα... μεγάλο παρορμητικό παιδί, το οποίο όμως κατανοεί τα λάθη του και αγαπά πολύ τη δουλειά του, με τον Λευτέρη Πανταζή επίσης να τον σχολιάζει.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιώργου Δασκουλίδη για τον Τριαντάφυλλο

«Είναι ένα μεγάλο παιδί ο Τριαντάφυλλος. Είναι παρορμητικός και θα πει κάτι, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες, αλλά ζητά και εύκολα συγγνώμη, μόλις το καταλάβει.

Αγαπά πολύ τη δουλειά του, τον ενδιαφέρει και πώς θα φανεί, ενώ ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνει πως, με τον τρόπο του, γίνεται δύσκολος στις απαιτήσεις του. Οι δυο μας είχαμε άψογη συνεργασία, τα βρήκαμε όλα και κάναμε μοιρασιά στη μαρκίζα στο μαγαζί, όπου δουλεύαμε».

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες νίκες από την Μαριπόζα που έχει φύγει εδώ και 2 μήνες!

Survivor spoiler: Ότι ο Τριαντάφυλλος είναι κακός αγωνιστικά το γνωρίζαμε αλλά όχι και σε τέτοιο σημείο!

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Βέβαια σ' αυτό το γεγονός έχει βοηθήσει και το ότι ο Ντάφυ έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό καιρό, μετά τον τραυματισμό του αλλά δεν έχει να λέει! Στατιστικά ίσως είναι και ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία των Survivor! Ρόλο σίγουρα παίζει και το ότι τον διαλέγουν καλοί και δυνατοί παίκτες από την αντίπαλη ομάδα για σίγουρους πόντους αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως αποτελεί έναν πολύ αδύναμο αγωνιστικά παίκτη!

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες ήττες από την Μαριπόζα που έχει φύγει εδώ και 2 μήνες!

Μπορεί η Μαριπόζα να έχει αποχωρήσει εδώ και δύο μήνες από το Survivor 4, μπορεί να μην ήταν από τις πλέον δυνατές παίκτριες του ριάλιτι ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένει πάνω από τον Τριαντάφυλλο σε νίκες!

Για την ιστορία η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα αποχώρησε από το Survivor 4 (οικειοθελώς) με 24 νίκες ενώ ο Τριαντάφυλλος μέχρι και σήμερα μετρά μόλις 23! Λέτε να καταφέρει κάποια στιγμή να την προσπεράσει;

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες ήττες από την Μαριπόζα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share