Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η Καινούργιου έβγαλε στη σέντρα την Άννα Μαρία - «Το ήξερες πριν πας ότι...»

Δεν της χαρίστηκε και την «άδειασε» κανονικά!

14 Απριλίου 2021 17:40
Survivor 4: Η Καινούργιου έβγαλε στη σέντρα την Άννα Μαρία - «Το ήξερες πριν πας ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει χαριστεί σε κανέναν παίκτη του Survivor και η Άννα Μαρία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με την παρουσιάστρια να τη βγάζει στη σέντρα.

Με αφορμή τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν είναι όλα καλά με το αγόρι της, με την Άμι Γιάμι, που μεταξύ άλλων έριξε τα «καρφιά» της για την Ελευθερία, να δείχνει ενοχλημένη και την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» να της αναφέρει, δικαιολογημένα, πως ήταν λογική η ερώτηση, από τη στιγμή που βρέθηκε σε ριάλιτι.

Survivor 4: Η ατάκα της Καινούργιου για την απάντηση της Άννας Μαρίας

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου. Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη Παππά οπότε δεν νομίζω ότι είμαι το στιλ του. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ξέρουν οι δυο τους, εγώ δεν έχω δει κάτι», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Η ατάκα, βέβαια, «Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου», ενόχλησε όπως φάνηκε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία θέλησε να της απαντήσει on air:

«Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω κι απλά. Αλλά η κοπέλα πήγε σε ένα ριάλιτι, ήξερε ότι θα ασχοληθούμε γενικότερα με την ζωή της. Εντάξει από εκεί και πέρα σχολιάσαμε την σχέση της με τον Νίκο από εκεί και πέρα εντάξει, μην πιστεύει ότι με αυτό κοιμόμαστε!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share