Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Μπηχτές» της Άννας Μαρίας σε Ελευθερία - «Μάλλον δεν την είχα ματιάσει...»

Της απάντησε για όσα την κατηγόρησε η τραγουδίστρια στο πάρτι της ένωσης

14 Απριλίου 2021 16:55
Survivor 4: «Μπηχτές» της Άννας Μαρίας σε Ελευθερία - «Μάλλον δεν την είχα ματιάσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει συνηθίσει από το Survivor να είναι ευθεία στον χαρακτήρα και τις εκφράσεις της, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά, μιλώντας αυτή την φορά για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια είχε κατηγορήσει την Άμι Γιάμι για... αρνητική ενέργεια και μάτιασμα εναντίον της. Η απόδοσή της στα αγωνίσματα, βέβαια, δεν έχει βελτιωθεί και η πρώην συμπαίκτριά της το σχολίασε, αποκαλύπτοντας και το τραγούδι, που θα έλεγε στο πάρτι της ένωσης, «καρφώνοντας» νωρίτερα Σάκη και Μαριαλένα.

Survivor 4: Το «καρφί» της Άννας Μαρίας στην Ελευθερία

«Στο πάρτι της ένωσης θα έλεγα το “Έρωτά μου”. Φοράω ρούχα κατάλληλα για να μη φαίνεται η κοιλιά μου. Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών φαγητών και κατακράτησης. Φυσικά και έδειξα την κοιλιά μου. Για μένα αυτό είναι θαύμα. Δεν με έχω ξαναδεί τόσα κιλά. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αν έχανα κι άλλα, θα εξαϋλωνόμουν», είπε αρχικά.

«Εγώ δεν έχω κάτι με την Ελευθερία, μπορεί να αισθάνεται ότι της έκανα επίθεση, ενώ προσπαθούσα άλλα πράγματα να της εξηγήσω. Γέλασα πάρα πολύ όταν είπε η Ελευθερία ότι τη μάτιασα. Όταν βγει η Ελευθερία να της πάρετε ένα μάτι από μένα. Βλέπω τώρα που έφυγα την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι».

Survivor 4: Τρόμαξε τους πάντες η Άννα Μαρία με τα κιλά που έχασε - Έπεσε κάτω από τα 50

Τρομακτικό είναι, σε κάποιο βαθμό, αυτό που είχε υποστεί η Άννα Μαρία Βέλλη εξαιτίας της πείνας στο Survivor, με την ίδια μάλιστα να αναφέρει, έστω και με χιουμοριστικό τρόπο, το πόσα κιλά έχασε, πέφτοντας χαρακτηριστικά κάτω από τα 50.

Η Άννα Μαρία φάνηκε να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, δεδομένου βέβαια ότι έκατσε και αρκετό καιρό μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, αποφάσισε να αστειευτεί λίγο και να σχολιάσει την εμφάνισή της στο παιχνίδι ανεβάζοντας μία χιουμοριστική φωτογραφία.

Survivor 4: Τόσα κιλά έχασε η Άννα Μαρία στον Άγιο Δομίνικο

«Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω» έγραψε στην ανάρτησή της χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Survivor Άννα Μαρία χαμένα κιλά

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share