Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Πανικός με τον Λιανό - «Όχι σε μένα τα παράπονά σου...»

«Κάρφωσε» την παραγωγή ο ίδιος ο παρουσιαστής!

14 Απριλίου 2021 16:27
Survivor 4: Πανικός με τον Λιανό - «Όχι σε μένα τα παράπονά σου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε με τον Γιώργο Λιανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να αναγκάζεται να τοποθετηθεί δημόσια, αφού πολλοί τον κατηγορούν για τη στάση που έχει με ορισμένους παίκτες στο Survivor.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πέρα από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, είχαμε και κόντρες. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς διατήρησε χαμηλούς τόνους και τον καβγά ξεκίνησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Οι κατηγορίες στον Λιανό και η απάντηση του παρουσιαστή

Ο Τζέιμς έκανε απανωτές ερωτήσεις χωρίς να αφήνει τον Σάκη να μιλήσει κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να πάρει θέση και να του ζητήσει να σταματήσει για να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει τον λόγο του, με το πλάνο του trailer να «κόβεται» στο μοντάζ.

Εκείνος που δεν κατάφερε να μιλήσει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, γύρω από τον οποίο και τον τραυματισμό που είχε, έγινε όλη η κουβέντα και ο καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη.

Ο Λιανός δέχθηκε παράπονα για τη στάση, που φάνηκε να έχει, αλλά με τη σειρά του εξέθεσε την παραγωγή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το μοντάζ ευθύνεται που βρέθηκε κι εκείνος σε δύσκολη θέση.

Survivor Γιώργος Λιανός κατηγορίες

Survivor Γιώργος Λιανός απάντηση

Survivor 4: Έξαλλος ο Λιανός - «Ρεζίλι γίναμε...»

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιανός με όσα έγιναν στη συναυλία του Survivor, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να προσφέρουν καλτ στιγμές με τους Τούρκους.

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Τρίτης (13/4) μίλησε τηλεφωνικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ραδιοφωνική εκπομπή του sfera και δεν δίστασε να πετάξει το «καρφί» του στον Αλέξη Παππά και να αναφερθεί και στον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 4: Το σχόλιο του Λιανού για το πάρτι της κόκκινης ομάδας

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι είπε: «Είναι ο ρόλος του Αλέξη!» με τον Γρηγόρη να του απαντά: «αν δεν ήξερα το survivor θα νόμιζα ότι τους βγάζετε σελίδες με τα σενάρια»! και ο Γιώργος Λιανός υπογράμμισε: «Σενάριο ναι…. (γέλια)»!

Όσο για το έπαθλο που κέρδισε η κόκκινη ομάδα και πήγε στο κλαμπ, τόνισε: «Πήγανε στο Κόπα Πόνγκο… ρεντίκολο γίναμε, δεν είναι να τα βγάζεις έξω…»!

Και τέλος, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τον πρώτο παίκτη, που είναι προς αποχώρηση: «Ο Κώστας έχει πάρει τίτλο στην ζαχαροπλαστική…» με τον Γρηγόρη να δηλώνει: «Ο Κώστας είναι γλυκούλης και μου θυμίζει τον τραμπάκουλα»!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share