Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες νίκες από την Μαριπόζα που έχει φύγει εδώ και 2 μήνες!

Φανταστείτε να ήταν δυνατή παίκτρια η Μαριπόζα

14 Απριλίου 2021 13:18
Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες νίκες από την Μαριπόζα που έχει φύγει εδώ και 2 μήνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ότι ο Τριαντάφυλλος είναι κακός αγωνιστικά το γνωρίζαμε αλλά όχι και σε τέτοιο σημείο!

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Βέβαια σ' αυτό το γεγονός έχει βοηθήσει και το ότι ο Ντάφυ έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό καιρό, μετά τον τραυματισμό του αλλά δεν έχει να λέει! Στατιστικά ίσως είναι και ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία των Survivor! Ρόλο σίγουρα παίζει και το ότι τον διαλέγουν καλοί και δυνατοί παίκτες από την αντίπαλη ομάδα για σίγουρους πόντους αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως αποτελεί έναν πολύ αδύναμο αγωνιστικά παίκτη!

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες ήττες από την Μαριπόζα που έχει φύγει εδώ και 2 μήνες!

Μπορεί η Μαριπόζα να έχει αποχωρήσει εδώ και δύο μήνες από το Survivor 4, μπορεί να μην ήταν από τις πλέον δυνατές παίκτριες του ριάλιτι ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένει πάνω από τον Τριαντάφυλλο σε νίκες!

Για την ιστορία η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα αποχώρησε από το Survivor 4 (οικειοθελώς) με 24 νίκες ενώ ο Τριαντάφυλλος μέχρι και σήμερα μετρά μόλις 23! Λέτε να καταφέρει κάποια στιγμή να την προσπεράσει;

Survivor 4: Απίστευτο! Ο Τριαντάφυλλος έχει λιγότερες ήττες από την Μαριπόζα

Survivor spoiler: Πονηρός ο Ηλίας! Γι' αυτό δεν ψήφισε τον Αλέξη Παππά - Καθαρά κίνηση στρατηγικής

Survivor spoiler: Όλοι ξαφνιαστήκαμε μόλις μάθαμε πως αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Αλέξης Παππάς, χωρίς μάλιστα να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Οι κόκκινοι είναι γνωστό πως έχασαν την δεύτερη ασυλία και χρειάστηκε αρχικά να δώσουν μάχη για την ατομική και στη συνέχεια να δώσουν δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου, με τον Αλέξη Παππά να βρίσκεται εκτός!

Πολλοί αναρωτηθήκαμε πως γίνεται ο Ηλίας, μετά την ατομική ασυλία που κέρδισε, πως γίνεται να μην έδωσε υποψήφιο τον Αλέξη Παππά! Εκείνος το έριξε στο γεγονός πως ήθελε να ψηφίσει αγωνιστικά αλλά δεν μας έπεισε. Μια εβδομάδα πριν δεν ήθελε να ψηφίσει αγωνιστικά όταν έδωσε πάλι τον Αλέξη και ήθελε χτες, μετά και τον τσακωμό που είχαν;

Survivor spoiler: Πονηρός ο Ηλίας! Δεν ψήφισε τον Αλέξη

Survivor spoiler: Γιατί ο Ηλίας δεν ψήφισε τον Αλέξη Παππά;

Αρχικά όπως προαναφέραμε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός αυτό, ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη εξήγηση! Στην αντίπερα όχθη, δηλαδή στο στρατόπεδο των μπλε, υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Κώστας Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος με τον οποίο έχει έρθει κοντά ο Ηλίας και στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης θα έδινε και έναν εκ των Κόρο ή Παύλου! Δύο παιδιά που επίσης είναι πάρα πολύ κοντά με τον Ηλία!

Τι σκέφτηκε λοιπόν ο Ηλίας; Πως με την δυναμική που έχει ο Τριαντάφυλλος στις ψηφοφορίες αλλά και το γεγονός πως και ο Αλέξης Παππάς την έχει γλιτώσει πολλές φορές, αν έδινε υποψήφιο τον Αλέξη τότε ήταν πολύ πιθανό να αποχωρούσε ένα από τα φιλαράκια του από την μπλε ομάδα, που συνεχίζουν να κάνουν κολλητή παρέα στη κοινή παραλία.

Επομένως ο Ηλίας Μπόγδανος με "πάτημα" το αγωνιστικό έδωσε την Ελευθερία Ελευθερίου για να αποχωρήσει η Κύπρια τραγουδίστρια και όχι κάποιος από τους φίλους του! Με την ευκαιρία δείτε κι εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά από το Survivor. Πέτυχε ή όχι το ρίσκο του Ηλία;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share