Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Δείτε πώς σχολίασαν στο «Πρωινό» την επιστροφή της Χριστίνας στην Ελλάδα

«Την πήγαν καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητο»

14 Απριλίου 2021 11:59
Survivor: Δείτε πώς σχολίασαν στο «Πρωινό» την επιστροφή της Χριστίνας στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor πριν λίγες μέρες.

Η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για μια δήλωση, αλλά οι άνθρωποι της παραγωγής την φυγάδευσαν. Στο «Πρωινό» αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και φυσικά το σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ωστόσο, η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ευγενική με τα τηλεοπτικά συνεργεία και εξήγησε πώς δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση καθώς την δεσμεύει το συμβόλαιο που έχει με την παραγωγή του Survivor. Διαβάστε επίσης, τα όσα είπε η Χριστίνα για τον Σάκη.

Δείτε τι είπαν για την πρώην παίκτρια του Survivor παρακάτω:

Survivor - Χριστίνα Κεφαλά: "Είχα πει στην Μαριαλένα εγώ αν ήμουν ο Γιώργος δε ξέρω αν θα έμενα μαζί σου"

Survivor 4: Ενώ η Χριστίνα Κεφαλά βρίσκεται στο δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα, η εκπομπή Love it το μεσημέρι της Τρίτης έπαιξε κάποιες ακόμα δηλώσεις της για την σχέση αυτής και του Σάκη, αλλά και για το κλίμα μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας που βλέπουμε πως απασχολεί πολύ γενικά...

Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Κεφαλά

«Δεν ήξερα πως έλεγε ο Σάκης ότι είμαστε φίλοι. Αυτό το έμαθα μετά. Τον ξέρω χρόνια αλλά δε σημαίνει πως δεν είχε γίνει κάτι. Μάλλον ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και έπρεπε δημοσίως να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα.

Είχαμε κάτι, ένα φλερτ για ενάμιση μήνα που δε βγήκε κάπου. Κράτησα όντως φιλικές επαφές με τον Σάκη, αλλά δε μιλούσαμε όλο αυτό τον καιρό. Τυχαία βρεθήκαμε όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια για το Survivor.

Ξέρω από τον Σάκη ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα πως χώρισαν τον Οκτώβριο. Εγώ με τον Σάκη πρόσφατα είχα κάτι. Μετά τον Οκτώβριο.

Τον πρώτο καιρό δε μπορούσα να προσαρμοστώ στην καλύβα. Γιατί η Μαριαλένα ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της πως ο Σάκης τα είχε με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Καθίσαμε και τα συζητήσαμε. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήξερα από τον Σάκη πως είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο.

Αυτοί οι δυο ή αδέρφια θα καταλήξουν, ή σε γάμο. Ήταν ήδη σε φάση για γάμο. Είναι όντως πολύ κοντά. Είναι όλη μέρα μαζί, κοιμούνται αγκαλιά. Ο ένας πονάει για τον άλλο. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Αυτό μπορώ να το πω. Φαίνεται πως είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Και η Μαριαλένα θα έχει συναισθήματα. Αλλά έχει σχέση έξω από το παιχνίδι. Δε θα το έκανε. Δε μπορούν να είναι ζευγάρι.

Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τη σχέση της και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα ο Γιώργος αν θέλει μετά…

Εγώ είπα στη Μαριαλένα μια μέρα “αγάπη, εγώ εδώ μέσα δε θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη. Έχεις έξω σχέση με κάποιον, σε περιμένει. Μπορεί να είναι λίγο καιρό. Εγώ αν ήμουν ο Γιώργος δε ξέρω αν θα έμενα μαζί σου”.

Αν ισχύουν αυτά που βλέπουμε, όταν η Μαριαλένα γυρίσει θα ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Αν ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να μπει στο Survivor και να τη βρει. Έχει δείξει τα συναισθήματά του για τη Μαριαλένα.

Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Μπορεί ο Σάκης να το εκμεταλλεύεται για να φανεί. Ούτε εμένα μου άρεσε η αντίδρασή τους στον χωρισμό τους. Πιστεύω πως ο Σάκης έχει μεταφέρει πληροφορίες στη Μαριαλένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share