Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Σάλος με το πλάνο της Ελευθερίας! Τέρμα στημένο το Survivor; Απίστευτη γκάφα της παραγωγής

Η Ελευθερία έψαχνε το αντιανεμικό της από το προηγούμενο βράδυ αλλά πέντε λεπτά πριν το... φορούσε!

14 Απριλίου 2021 09:30
Survivor spoiler: Σάλος με το πλάνο της Ελευθερίας! Τέρμα στημένο το Survivor; Απίστευτη γκάφα της παραγωγής
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πανικός επικράτησε στο χθεσινό (13/04) επεισόδιο του Survivor 4 με την Ελευθερία Ελευθερίου και το... αντιανεμικό της!

Τι συνέβη; Συγκεκριμένα η Ελευθερία φαίνεται να αναζητά το αντιανεμικό της μπουφάν που είχε χάσει το προηγούμενο βράδυ και τυχαία το βρήκε στα πράγματα του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη! Μάλιστα όταν τους ρώτησε τα παιδιά παραδέχτηκαν πως το είχαν βρει το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν ήξεραν σε ποιον ανήκε και νόμιζαν ο ένας ότι ήταν του άλλου.

Μήπως, λέμε εμείς, μήπως τέτοια περιστατικά είναι λίγο στημένα από την παραγωγή; Μήπως σκηνοθετούν τσακωμούς για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης; Το Athensmagazine.gr θα σας εξηγήσει παρακάτω το γιατί! Εμείς το είδαμε με τα μάτια μας. Πολλοί το είδαν, αλλά ελάχιστοι το παρατήρησαν και η αλήθεια είναι πως γίναμε έξαλλοι. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας;

Survivor spoiler: Γιατί το σκηνικό με την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στημένο;

Πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη! Ή κάτι δεν καταλάβαμε εμείς καλά ή στο μοντάζ η παραγωγή του Survivor θα πρέπει να αλλάξει άτομα γιατί τους ξεφεύγουν "τέρατα", όπως συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση! Πάμε στο "ζουμί" της υπόθεσης!

Το Athensmagazine.gr παρακάτω σας έχει δύο πλάνα που αποκαλύπτουν τα πάντα. Στο ένα βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου να φοράει (κρεμασμένο) το αντιανεμικό της και μετά από ελάχιστα λεπτά την βλέπουμε να το ψάχνει και να το βρίσκεται στα πράγματα των Τζέιμς και Νίκου!

urvivor spoiler: Σάλος με το πλάνο της Ελευθερίας!

Τέρμα στημένο το Survivor;

Θα μας πείτε τώρα εσείς πως ήταν της το πήραν τότε και το έκρυψαν! Αμ δε. Ακούμε ξεκάθαρα τα δύο παιδιά να λένε πως το είχαν βρει αρκετές ώρες πριν! Άρα κάτι πάει στραβά. Εσείς πιστεύετε πως το Survivor έχει στημένα από την παραγωγή περιστατικά;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share