Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

14 Απριλίου 2021 21:42
Survivor spoiler 14/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 14/04: Η εβδομάδα κλείνει σήμερα για το Survivor 4 με τους κόκκινους και τους μπλε να μάχονται για το έπαθλο!

Χτες είδαμε ένα εύκολο απόγευμα για τους μπλε που επικράτησαν δίχως δυσκολίες των κόκκινων, οι οποίοι και στερήθηκαν τις υπηρεσίες του Ηλία Μπόγδανου που τραυματίστηκε στα μισά και τελικά επέστρεψε στον αγώνα ατομική ασυλίας αργότερα, για να τον κερδίσει! Το κλίμα όμως στη κόκκινη ομάδα δεν χάλασε αφού ο Ηλίας δεν ψήφισε τον Αλέξη αλλά καθαρά αγωνιστικά και έτσι έλειψαν οι γκρίνιες.

Αντίθετα οι γκρίνιες είναι έντονες στη μπλε ομάδα, παρότι κέρδισαν εύκολα χτες και δεν μπήκαν στην διαδικασία να δώσουν σχεδόν όλους τους άνδρες τους υποψήφιους προς αποχώρηση και έτσι απέφυγαν τα χειρότερα! Ωστόσο στην ομάδα υπάρχει ένας εμφύλιος και έχει να κάνει με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει δεθεί με τους κόκκινους και αποτελεί ξένο σώμα για τους μπλε!

Ωστόσο πρέπει να αφήσουν στην άκρη οι δύο ομάδες τα προβλήματά τους και να αφοσιωθούν στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας! Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα είναι επικοινωνίας, διότι την προηγούμενη Τετάρτη δεν ήταν ωστόσο αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την φορά θα είναι! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor spoiler 14/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα!

Survivor spoiler 14/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Spoil ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας αλλά αποτέλεσμα γνωρίζουμε! Το Athensmagazine.gr πρώτο κάθε μέρα σας ενημερώνει με σίγουρες διαρροές και αυτό θα κάνει και σήμερα! Πιθανότητα οι κόκκινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ηλία Μπόγδανου, καθώς εντολή γιατρού είναι να μείνει μια εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων και μένει να δούμε αν αυτό θα επηρεάσει την κόκκινη ομάδα! Τι αναφέρει η διαρροή;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 14/04

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου θα επηρεάσει την κόκκινη ομάδα, αφού νικητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά και για τρίτη μέσα στην εβδομάδα θα είναι οι μπλε! Μείνετε συντονισμένοι καθώς σε λίγο ακολουθεί και spoil με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε από το Survivor.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share