Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Κώστας «γλέντησε» τον Τριαντάφυλλο - «Ευχαριστώ την Μποτσουάνα που με κρατάει μέσα»

Στον «Ντάφυ» πάντως το αστείο δεν άρεσε...

13 Απριλίου 2021 23:46
Survivor 4: Ο Κώστας «γλέντησε» τον Τριαντάφυλλο - «Ευχαριστώ την Μποτσουάνα που με κρατάει μέσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κώστα Παπαδόπουλο καθώς είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Κώστας δεν έχασε ευκαιρία και θέλησε να ειρωνευτεί για ακόμη μια φορά τον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4: Η ειρωνεία του Κώστα στον «Ντάφυ»

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν τι κάνει ο Τριαντάφυλλος και ενώ είναι 6 φορές υποψήφιος έχει καταφέρει και μένει μέσα! Κι εκεί που ξημέρωνε βρήκα τη λύση! Η λύση είναι οι ευχαριστίες. Ευχαριστώ την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μποτσουάνα που έχω κάποιους συγγενείς κι εκεί και πιστεύω πως μετά από αυτές τις ευχαριστίες θα μείνω μέσα», δήλωσε χαρακτηριστικά με τον Τριαντάφυλλο να είναι φανερά ενοχλημένος με όλο αυτό.

«Κώστα μου ειρωνεύτηκες για άλλη μια φορά και αυτό είναι εις βάρος σου! Πρόσεχε τι λες στον κόσμο γιατί οι ειρωνείες είναι ότι χειρότερο», απάντησε ο «Ντάφυ», που νωρίτερα μίλησε για τη στρατηγική του αντιπάλου του.

Survivor 4: «Η γυναίκα του Κώστα δεν τον θέλει σπίτι αλλά...»

Για όλους και για όλα μίλησε ο ξάδελφος του Κώστα Παπαδόπουλου, αναφερόμενος εκτενώς στη συμμετοχή του συγγενούς του στο Survivor και εξηγώντας όλες τις πράξεις και τις συμπεριφορές του.

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», μετά την υποψηφιότητα του ξαδέλφου του προς αποχώρηση, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του και αναφέροντας τη γνώμη του για όλα τα τεκταινόμενα, τονίζοντας πως η οικογένειά του θέλει να τον δει στον τελικό.

Survivor 4: Το σχόλιο του ξαδέλφου του Κώστα Παπαδόπουλου

«Ο Κώστας μπορεί να παρεξηγηθεί με τον τρόπο, που τα λέει. Γενικά είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και θέλω να επισημάνω, ότι όλοι οι παίκτες είναι 4-5 μήνες μαζί και τραβάνε πολλά, ενώ εμείς είμαστε στην άνεση του σπιτιού με την οικογένειά μας. Για να έχει αυτή την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, κάτι θα τον πείραξε.

Δεν είναι μόνο το Survivor, όπου έχει κάνει αίτηση συμμετοχής τρεις φορές. Όπου κι αν υπάρχει δραστηριότητα, ο Κώστας είναι μέσα. Όλες τις μέρες της εβδομάδας είναι φοβερά δραστήριος. Το "δραστήριος", όμως, δε σημαίνει και "γρήγορος" σχετικά με την ήττα από τον Τριαντάφυλλο στο σπριντ.

Γουστάρω να τον βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένα παιδί που δουλεύει από τα 7-8 του χρόνια και δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύσω για κάτι. Καθένας έχει τα συν και τα πλην του και ο Κώστας κατάλαβε το λάθος, που είχε κάνει με την τουαλέτα, ζητώντας συγγνώμη αμέσως μετά. Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ και παρεξηγήσιμο.

Η γυναίκα του θέλει να μείνει στο παιχνίδι ο Κώστας και να φτάσει τελικό. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία και όλοι μπορούν να το καταλάβουν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share