Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έπος από τη Μαριαλένα - Έκανε συζήτηση... μόνη της στην καλύβα

Η Μαριαλένα τα έλεγε... στη Ρουμελιώτη

13 Απριλίου 2021 23:01
Survivor 4: Έπος από τη Μαριαλένα - Έκανε συζήτηση... μόνη της στην καλύβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει από άλλους παίκτες να βλέπουμε επικές στιγμές στο Survivor, αλλά αυτή την φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η πρωταγωνίστρια, με την ίδια να μιλά... μόνη της στην καλύβα, παριστάνοντας πως κάνει κουβέντα με την υπόλοιπη μπλε ομάδα.

Η ημέρα του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας ξημέρωσε και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για τη μεγάλη «μάχη», ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν στο συμβούλιο. Η Μαριαλένα, που νωρίτερα πλησίασε για την ψηφοφορία την Ελένη, θέλησε να μιλήσει στην μπλε ομάδα για τη σημασία της νίκης, αλλά άπαντες... την αγνόησαν κι έφυγαν.

Survivor 4: Η Μαριαλένα άρχισε να μιλά... μόνη της στην παραλία

Κάπως έτσι, η ίδια άρχισε να μιλά μόνη της, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο μονάχα να της μιλά μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο πρώτος, δε, ανέφερε πως ορισμένοι παίκτες, όπως ο «Κόρο», ο Παύλος και η Ελένη έχουν δείξει έναν άλλο χαρακτήρα, μετά την αλλαγή των ομάδων.

Survivor 4: Ερωτικές συμβουλές Λιάγκα σε Λιβάνη - «Παράτα τη Μαριαλένα...»

Ερωτικές συμβουλές... προς τον Γιώργο Λιβάνη θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας, εξαιτίας όσων βλέπει στο Survivor, με το δημοσιογράφο να τον προτρέπει να τερματίσει τη σχέση του με τη Μαριαλένα.

Αφού προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα στον αέρα, μετά την κοινή εξομολόγηση Μαρειαλένας-Σάκη, ο Λιάγκας θέλησε να το σχολιάσει και να στείλει το δικό του δημόσιο μήνυμα στον... φερόμενο ως σχέση της Μαριαλένας στην Ελλάδα, Γιώργο Λιβάνη!

Survivor 4: Η συμβουλή του Λιάγκα στον Λιβάνη για τη Μαριαλένα

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share