Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Ξεσκέπασε τον Κώστα ο Τριαντάφυλλος - «Θέλει να ξεφορτωθεί τον Κόρο»

Αποκάλυψε όλη τη στρατηγική του

13 Απριλίου 2021 22:21
Survivor 4: Ξεσκέπασε τον Κώστα ο Τριαντάφυλλος - «Θέλει να ξεφορτωθεί τον Κόρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ξεσκέπασμα της στρατηγικής του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, ο οποίος ανέφερε πως ο αντίπαλός του επιθυμεί να ξεφορτωθεί τον Γιώργο Κόρομι, οδηγώντας τον προς την αποχώρηση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρκετά να σχολιάσουν μετά το συμβούλιο του νησιού, με ένα εκ των βασικών θεμάτων να αφορά τον νέο καβγά του «Ντάφυ» με τον «Κόρο». Ο τραγουδιστής, όμως, εστίασε στον Κώστα και τη δήλωσή του, ότι ο «Κόρο» είναι ένας αγαπητός παίκτης, κάτι που στην αρχή προκάλεσε την αντίδρασή του.

Survivor 4: Το σχόλιο του «Ντάφυ» για την τακτική του Κώστα

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος θεωρεί πως το συγκεκριμένο σχόλιο του Κώστα έγινε, ώστε να επηρεαστεί ο Νίκος Μπάρτζης και να δώσει υποψήφιο τον «Κόρο», έχοντας την ασυλία. Ο «Ντάφυ», άλλωστε, πιστεύει πως ο αντίπαλός του δεν είναι αγαπητός στον κόσμο και, για αυτό το λόγο, τόνισε πως το σχόλιο του Κώστα ήταν στρατηγικό, ώστε να διώξει το συμπαίκτη του.

Survivor - Κωλοτούμπας ο Γιώργος Λιάγκας: "Έγινα Τριανταφυλλικός! Ο Κόρο είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος"

Survivor spoiler: Πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές μέχρι στιγμής είναι το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Ένα απόσπασμα, μάλιστα, από αυτό έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα έξω από τα ρούχα του στο πλατό της εκπομπής Πρωινό!

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες στο συμβούλιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Τότε ο Κόρο είπε σε έντονο ύφος: «Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα»!

Και ο Ντάφυ του απάντησε: «Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε». Ο Κόρο ανέφερε: «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες»!

Τι σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το στιγμιότυπο είδε ο Λιάγκας και έγινε έξαλλος! Ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Κόρο: «Έγινα Τριανταφυλλικός! Είναι αγενής ο Κόρο με την οδοντογλυφίδα! Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος! Έχει κόμπλεξ κατωτερότητας»!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share